Engkau orang pecaya ke kepada Rohingya ke, diaorang ni kaki rogol lah,

Di Myanmar rogol Rakhine.

Di Malaysia, rogol Melayu.

Semalam mengikut berita yang diterima, 10 warga Rohingya menculik seorang wanita tempatan di Puchong Perdana dan melarikan beliau kesebuah tempat dengan menaiki sebuah kereta Proton dan merogol beliau bergilir-gilir berjam-jam sehingga terpancut beratus kali!!!.

Nasib wanita tempatan tidak diketahui. Seorang anak dara di Rhakine telah dirogol bergilir-gilir dan apabila sudah puas dibunuh dengan kepala dipancung dan kemaluan disumbat dengan sebatang pokok kelapa telah menimbulkan perang dan kekacauan ethnic terbesar di Myanmar sehingga hari ini.

Geng ni suka bureeeeeeeeeeeeeeeeeeet, ya, celaka. Patutlah Suu Kyi tidak terhinggin hendak menolong kaum bangsat ini.

Engkau hendak tolong?, sikit lagi bini hang di rogol ramai-ramai. Jenis celako. Hey Myanmar Rohingya, hang pi Kelantan lah, disana Nik Aziz dan Nik Razi kata ada hudud, biar dia orang potong peleir kamu tu, suka rogol orang. Duduk Selangor dimana PAS setuju dengan rumah urust DAP pun kamu tak leh tahan, tak usah datang Malaysia lah engkau balik Myanmar rogol Rhakine tu puas -puas.

Jenis semacam ni, bila susah minta tolong pada orang, terkedip-kedip mata dengan mulut pucat hendakan makanan, bila senang, terkedip-kedip dodek menegak nak makan pantat. Celako, pandai wayang betul geng ni. Sebusuk busuk Negro pun  tak buat semacam tu.

Bangsat punya geng, suka puki ya. Patut lah tuhan balas di negeri kamu sendiri.

PS: Malaysia hero penyelamat bangsa jahat dunia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s