Are we on the right track?

Be a sport. Answer me frankly. Are you happy with your life living in this country?.

My honest answer is this: NO.

Why am I having such an ungrateful answer?. Well, it depends on what I want, you know.

Perhaps you guys want to live in a place where there isn’t anyone else except you and your big noses and dark brown-skinned fellows who many of them are watchdogs. Or in a place full of color where none is bothering you.

Or you can call the town in your area is your own. A kind of ashamed showing a photograph to your former classmates when a Kuala Lumpur’s photo resembles that of China Town in the West End. And proudly say that I am from this country Malaysia, oh well, when your face doesn’t have similarity with the people who walked the streets in the background. I would have to show my photographs taken over the hills but then they are different as if I were a Taleban in a thick forest.

Ok, where do I make my stand which I can use to say I am from Malaysia, when photographs of towns and cities of this country show a different picture. They were all Chinese. It isn’t just for people like me to face this stupid policy that makes Chinese the king in towns and cities.

So I say, better say at the first meeting with friends in my old college that I am from Kelantan. They will definitely remember how Kota Bharu looks like during their visits, and I perfectly blend with the people in all photographs.

Hey, I think many of you now realize that too. And would be ashamed how this trend is taking place in this country. It is a kind of dangerous to sustain that kind of situation. I believe the government of the day is either careless or being dragged by a heinous partner.

I think it was an expensive lesson and we must remind new lawmakers to never do that again. And start redoing the whole thing so that people like me, those guys who have granted full trust to elected assemblymen, be a bit happier.

PAS for all, tinggal PAS for Taliban

Pada mereka yang baru kenal Melayu PAS, mereka seolah-olah mengenali seorang penari yang cantik dan rupawan. Tetapi pada hakikat sebenarnya , penari yang dikenali olih mereka itu adalah seorang yang gemuk dengan ideologi Taliban.

Kejayaan Melayu PAS menyogok Cina DAP dan Cina lain-lain mempercayai slogan “PAS for all” adalah kejayaan terbesar PAS menyebar ideologi Taliban dikalangan mereka yang naif tentang Melayu PAS, dengan membenarkan para penyokong naif itu melaung Allah Huakbar, dan membaca sepotong dua ayat suci al-Quran. Sesungguhnya PAS tidak mengambil peduli laungan dari mereka itu amat bertentangan dengan ajaran agama, demi mempopularkan ideologi dan mentalibankan umat.

Ramai penyokong tidak sedar, Melayu Taliban menpunyai lubang jarum yang halus untuk menegakkan sebuah negara Islam style mereka. Pengasingan lelaki dan perempuan didalam semua kegiatan aktiviti adalah satu dasar penting untuk mereka. Perbuatan ini dilihat amat jelas menyerupai falsasafah dan ideologi Taliban. Demi mendapat mandat, Melayu PAS membenarkan penubuhan Pas for All.

Dan amat nyata, para penyokong terkedu apabila mengetahui bahawa laungan “Allah Huakbar” mereka semasa ceramah itu sebenarnya membawa erti bahawa mereka menyokong pengasingan wanita dan lelaki didalam semua aktiviti ekonomi termasuk di kedai gunting rambut. Hari ini, “chief” PAS for all telah memohon agar undang-undang Islam hanya terpakai kepada umat Islam dan dikecualikan keatas mereka, sedangkan mereka sudah pun membaca beberapa potong ayat suci al-Quran dan melaung ‘takbir” Allah Huakbar”.

Dan apabila “PAS for all” di Kedah meminta DAP Pulau Pinang membayar harga semasa keatas bekalan air dari negeri Kedah, para penyokong tersentak dengan permintaan itu. Pada mereka Melayu PAS terdiri dari Melayu bingai, sehingga Karpal Singh berhujjah bahawa air adalah sumber asli yang dikurnia olih tuhan, jadi mengapa perlu diagihkan dengan bayaran tinggi.

DAP dan PKR tidak sedar Melayu PAS berlakun bodoh dan sekarang ini memberi tempelak kepada mereka bahawa Melayu PAS bukan selalu bodoh. Mereka telah berjaya membelit Cina mempercayai ideologi Taliban dan bersetuju dengan cara mereka mengawal selia umat dengan mempromosikan ideologi ketat kepada semua termasuk ahli “PAS for all”.

Sekiranya mereka memerintah Malaysia, penyokong “PAS for all” adalah kumpulan pertama yang akan diajar tentang Islam Taliban. Tentang rejam sampai mati, tentang potong tangan, tentang menutup aurat, dan semuanya perkara seperti slogan “PAS for all things Islamic the Taliban ways”.

Kalau Taliban handle Bershit 2.00, ini lah cara nya Ambiga, selamat menonton

Bang You’re dead!!!

Ini partner Amerika, Taliban menghandle kes tipu, cakap bohong, demostrasi macam bershit 2.00 dan lain-lain kesalahan jenayah berat, secara pukul mati.

Apa mahu ini macam cara handle ker? aiyo yo achi kecik kecik lembu jaga, sudah besar kalu lembu ada naik!!!

Hey bershit, Polis Malaysia ganas ker? Samad Said, Polis Malaysia benggis ker? sampai benci begitu lalu dekat kerajaan Malaysia? Hang tengok video ini Taliban tarak ganas,  Polis Malaysia juga yang ganas dan benggis, engkau orang kata, dah melampau masuk hantu lah kamu semua, patut hantor jer para pesalah bershit 2.00 kesana sekali dengan tuan-tuannya, bagi taliban projek joint venture sikit!!!. Setuju tak bro?

Lihat dia orang punya video (WARNING: GRAPHIC IMAGES ARE DISTURBING )  disini banyak sama bershit punya otak mahu bikin ya? REFORMASI DAN REVOLUSI YA, KAH KAH KAH, ADA BERANI?