Sakmongkol AK 47 minta derma, ha ha ha, macam PAS, acu cuba buat Highway dan minta lah derma!

Orang baru nak celik dan sebelum ini buta hati.

Dah katakan DAP support. Banyak tu duit dari rumah urut, merata tempat di Selangor. Apa macam tak minta ke? Billion tu ada dalam akaun.

Aku citer pada hang sikit heh. Cina tak bagi duit pada Melayu yang tak perform. Atau lebih tepat rakyat Malaysia semua tak akan beri apa benda kepada orang yang tak leh buat kerja. Hang minta lah pada Cina Raub tu, mampus tak akan di beri nya. Lain lah jika hang jadi menteri besar, buah durian yang belum masak pun di masaknya untuk beri kan kepada hang.

Hang nak minta pada Melayu. Cibai nya mereka nak bagi, dok pecah tembelang buruk buruk kan Melayu. Bagi jubor mu dulu nak di sula adalah. Ha ha ha.

Jangan risau, kawan baik hang cakap, Nik Aziz, hang pi cari guni, tampal cat merah, lukiskan tegak keatas, dah. Jadi ler kain rentang untuk engkau.

Malu malu. Kalau terror sangat tau tak, tak yah banner, letakan kotak rokok pun orang undi. Ini, jangan harap ler Melayu dan Cina Raub nak undi. Dah tahu hang punya standard. Belajar tinggi pun tak guna, kalau akal kureng.

He he he, minta derma macam PAS. Hey, pi cari tin milo nun. Letak tepi masjid. Minta minta orang lupa ler siapa tu DAP. Atau hang taruk banner dan logo PAS ler, macam boss hang nak pakai untuk digunakan di semanjung Malaya. Nasib baik hang dapat derma.

La, sanggup dia jadi kuli DAP!.

PS: You won’t reach the pearl at the bottom of the sea, you only have a very short breath. As usual.