Nafissatou Diallo, pengemas bilik diblowjobkan.

IMF Managing Director Dominique Strauss-Kahn (...

Image via Wikipedia

Kerja pengemas bilik di paksa kerja blowjob oleh Khann.

Aku ke Bronx, New York, supaya aku dapat mengecapi kehidupan bahagia. Di Guinea, semasa rusuhan, aku dirogol, diperkosa, dan dihambar diesok harinya, setelah mereka puas dengan segala kepanasan tubuh aku, serta kebasahan faraj aku.

Aku tidak mengerti kehidupan dunia ini, sedangkan orang yang kaya-kaya itu berlumba dengan Ferrari merah, dari perkarangan rumah rumah kaum elite, sedangkan aku berlumba-lumba mencari sesuap makanan, sekeping kertas wang untuk digunakan bagi menjernihkan fikiran dan keluhuran hati aku.

Aku tidak tahu membaca atau menulis, dan apakah itu mustahak untuk aku? Aku diberi kerja di Sofitel Hotel dengan gaji 25 USD sejam, dan bersyukur kerana usaha aku dapat menanggung sedikit kehidupan aku. Aku baru berusia 32 tahun, dan setelah bercerai dengan suami aku di Guinea, aku melarikan diri dari seksaan hidup.

Aku tidak menyangka, nama aku akan menjadi sebutan semua orang di dunia ini, terutama di German. Pada hari itu aku di arah untuk menyiapkan bilik 2806, sebuah bilik mewah berprestij. Aku mengetuk bilik itu, dan menyapa dengan berkata “Hello? Housekeeping”. Aku telah diberitahu bahawa bilik itu sudah dikosongkan.

Aku masuk ruang utama, dan didapati tiada apa apa barang atau luggage, dan tentunya penghuni telah keluar. Aku memasuki ruang tidur untuk dikemaskan.

Aku terkejut besar bila saorang tua berambut putih bangkit kearah aku tanpa pakaian dan menutup pintu tersebut. Aku menjerit dan memberitahu bahawa aku saorang pekerja hotel itu dan diarah untuk mengemas bilik dan memberitahu dia bahawa aku takut dibuang kerja. Dia berkata perkara itu tidak akan berlaku. Malahan dia terus menarik aku ke katil dan menghala kan batang pelir nya kedalam mulut aku. Aku menutup mulut sekuat-kuat nya. Dia masih memegang kepala aku dan menyelakkan  mulut aku serta menusuk batang pelirnya kedalam mulut aku.

Aku terjerit-jerit lemas. Dan beliau didalam kesedapan setelah aku ternyata kandas dalam kelemasan untuk benafas. Dan cecair dari batang pelirnya keluar kedalam mulut aku.

Aku lari keluar setelah beliau bangkit ke jamban.

Itu lah cerita aku kepada polis setelah aku ditanya oleh mereka di New York tentang keganasan Dominique Strauss- Khann, ketua IMF dan bakal presiden German terhadap aku. Alang kah baik nya jikalau aku gigit dengan kuat dan memutuskan batang nya itu?. Tentu berbaloi!

Anda boleh membaca cerita Diallo di Crime Exclusive Newsweek disini;:

Cool off tommorow’s hectic walks, all of you bullshits.(opps sorry bershits) Let see a catwalk

‘I’m a pig… I love food!’ says Holly Madison as she flaunts her curves in a retro bikini

 

Read more here.

Amerika boleh hutang IMF lepas ni, Strauss-Kahn dah bebas

Dominique Strauss-Kahnwas released on his own recognizance Friday after the high-profile sexual assault case against him faltered.Strauss-Kahn, 62, had been under 24-hour home confinement for several weeks after a housekeeper at the Manhattan hotel he was staying at accused him of attempted rape in his $3,000-a-night luxury suite from USA Today.

Baca selanjutnya disini.

New world order – Amerika dan Britain negara poket kosong.

"Starship Enterprise here, hello, Jupiter and surrounding moons are ours, and so Libya' oil feilds, over and out " Commander Ann Nuu Arr, from Planet Annulus. (Itu pistol air jer, hendak tawan Jupiter, mak oii)

Mari kita sembang-sembang petang hari ini mengenai orang yang menjadi ketua negara negara poket kosong.

Mereka berdua ini tidak lain tidak bukan Mr Barrack Obama dan Mr David Cameron dari US dan UK.

Dua negara yang banyak pengaruh Illuminati bersama dengan kerenah hebat zaman ini berkenaan keinginan mereka untuk menjadi satu pakatan kuasa baru menjelajah dunia atau dengan nama terkenal iaitu, New World Order.

Kedua-dua negara ini adalah negara hampir muflis, atau sudah pun musflis. Muflis maknanya sudah tidak ada duit atau poket kosong. Hutang Amerika ditanggunag sebanyak USD 14.5 trillion dollar, lihat disini.  Manakala Britain pula menanggung hutang sebanyak 1.1 trillion pound. Lihat disini.  Kedua dua negara telah hampir bankrup atau sudah pun muflis.

Orang Amerika memilih Barack Obama untuk mengerjakan orang orang Arab supaya telaga minyak dinegara teluk itu menjadi peyumbang kepada dana hasil negara negera mereka, dan disokong oleh David Cameron dengan kekuatan tentera NATO dan IMF. Amerika telah pun mengheret IMF supaya tunduk kepada mereka dengan menjerat tengkok ketua operasi IMF,  Dominique Strauss-Kahn dengan masaalah seksual.

Lihat apa yang Barrack Obama berkata di Westminster Hall.

President Barack Obama reaffirmed the strong alliance between the US and the UK in an historic address Wednesday to British lawmakers in London’s Westminster Hall, and praised “the revolutions racing through the streets” of the Arab world.

Obama said the relationship between the US and the UK was “one of the oldest and strongest” in the world — even if it got off on the wrong foot.

“It has long been said that the United States and the United Kingdom share a special relationship,” he said.

“Of course, all relationships have their ups and downs. Admittedly, ours got off on the wrong foot with a small scrape about tea and taxes. There may have also been some hurt feelings when the White House was set on fire during the War of 1812. But fortunately, it’s been smooth sailing ever since,” he said.

Manakala David Cameron pula menegaskan bahawa pergolakan di negara Arab harus di beri pertolongan, senada dengan Barrack Obama.

Leading nations’ financial support for the so-called Arab Spring will reduce extremism and immigration, UK Prime Minister David Cameron has said.

The UK is giving £110m over four years for political and economic development in North Africa and the Middle East.

Orang-orang tidak berduit bercakap pasal negara orang lain kerana ada potensi untuk diambil alih kerana minyak adalah kuasa didunia. Walau pun tidak berduit Britain sanggup bayar duit pendahuluan kepada projek “gores dan menang” di negara-negara Arab.

Tidak ada siapa pun dinegara Arab dan North Afrika (Libya) yang telah memohon duit dari mereka berdua. Tetapi oleh kerana sepakat dengan Illuminati dan New World Order, mereka menunjukan belang “hidung jenis baik” kepada masyarakat dunia.

Apabila Bahrain menembak mati para perusuh Syiah di negara kecil itu dengan pertolongan Arab Saudi, Amerika dan Britain mendiam diri. Ini kerana, Raja Abdullah Abdul Aziz adalah kawan baik dan penyumbang utama kepada kuasa mereka di negara Arab. Amerika dan Britain perlu kepada minyak Libya yang lebih baik dari semua jenis minyak didunia dan mempunyai ‘reserve” terbesar dan mempu menyumbangkan dana kewangan yang genting kepada kedua negara bankrup ini.

Lihat apa yang Barrack Obama berkata.

In a televised speech on the Middle East, the US president set out the shape for an Israeli-Palestinian peace deal Link to this video.

Barack Obama has sought to realign American policy on the Middle East, pledging to shift from decades of support for autocratic regimes to backing for pro-democracy movements, and setting out the shape of an Israeli-Palestinian peace deal.

Facing criticism that the US has repeatedly been behind the curve in response to the Arab spring, Obama promised a “new chapter” in US diplomacy. He placed Washington on the side of popular uprisings not only in Egypt, Tunisia and Libya but also in Syria and, for the first time, in Bahrain – a longtime American ally.

“The status quo is not sustainable,” Obama said, referring to Arab autocracies and to the Israeli-Palestinian impasse.

Mereka menggangap saudi Arabia bukan negera diktator, dan semua negara Arab lain adalah diketuai oleh pemerintah jenis diktator. Sebelum ini, kesemua mereka ini menjadi sahabat baik Amerika kecuali Libya.

Apa kah New World Order.

The common theme in conspiracy theories about a New World Order is that a secretive power elite with a globalist agenda is conspiring to eventually rule the world through an authoritarian world government—which replaces sovereignnation-states—and an all-encompassing propaganda that ideologizes its establishment as the culmination of history’s progress. Significant occurrences in politics and finance are speculated to be orchestrated by an unduly influential cabal operating through many front organizations. Numerous historical and current events are seen as steps in an on-going plot to achieve world domination through secret political gatherings and decision-making processes.

Prior to the early 1990s, New World Order conspiracism was limited to two American countercultures, primarily the militantly anti-government right, and secondarily fundamentalist Christians concerned with end-time emergence of the Antichrist. Skeptics, such as Michael Barkun and Chip Berlet, have expressed concern that right-wing populist conspiracy theories about a New World Order have now not only been embraced by many left-wing conspiracy theorists but have seeped into popular culture, thereby inaugurating an unrivaled period of people actively preparing for apocalypticmillenarian scenarios in the United States of the late 20th and early 21st centuries. These political scientists warn that this mass hysteria may not only fuel lone-wolf terrorism but have devastating effects on American political life, such as the radical right wooing the radical left into joining a revolutionary Third Position movement capable of overthrowing the U.S. government and partitioning America along ethnoregional lines.

Until now, the world we’ve known has been a world divided—a world of barbed wire and concrete block, conflict and cold war. Now, we can see a new world coming into view. A world in which there is the very real prospect of a new world order. In the words of Winston Churchill, a “world order” in which “the principles of justice and fair play … protect the weak against the strong …” A world where the United Nations, freed from cold war stalemate, is poised to fulfill the historic vision of its founders. A world in which freedom and respect for human rights find a home among all nations.

Untuk bacaan selanjutnya lihat disini.

Semasa perang saudara di Libya ramai yang telah ditangkap Gaddafi merupakan talibarut CIA dan “special force” dari Britain dan Amerika. Mereka telah lama menghasut para penduduk di Benghazi supaya melawan Gaddafi.

Cubaan ini berjaya mengheret mereka yang setia kepada negara Islam Libya itu berperang semasa kebangkitan rakyat di negara negara Arab. Ini merupakan kesempatan yang amat baik kepada kedua negara muflis itu mengambil peranan besar didalam usaha mengambil alih minyak di Libya tanpa bantahan dari masyarakat dunia dengan bantuan pakatan tentera NATO yang dibiayai oleh mereka.

Sekiranya mereka berjaya, maka negara muflis ini akan hidup semula. Dan Cina akan menjadi negara status quo.

Soalan saya, adakah mereka ini kumpulan anak bini suku kaum Dajjal yang akan memporakperandakan negara negara orang lain, terutama negara Islam, selepas Iraq dan Afghanistan,  demi survival negara mereka?. Mengapa ketua-ketua Pas berdiam diri dalam hal ini. Terutama Nik Aziz. Adakah beliau juga peminat tegar New World Order dengan menyokong saudara Annuar?.

Sinbab #eekaawordpresscom

FAPOLEON in Dominique Strauss-Kahns. They’re everywhere, globally.

This kind of people in this country however is known as PAPALEON. The word starts from the word PAPA, and then Leon. Certainly it isn’t Napoleon. It’s PAPALEON.


Sinbab #eekaawordpresscom