“Hello Hello, saya Tan Lan Chouw, you Ah Gib Ghor heh, boleh kasi Sekolah kita kasi besar hah, lima juta pun okay lah, lagi manyak lagi wokay oh!! RM100 juta lagi magus!!”

Tan: “Boleh ke”

Gib: “No Problem, yesterday me signed alleady”.

Tan: “Manyak telima kasih, ow”

Gib: “Aiya, itu kecik punya hal, lu undi kita 1 Malaysia, wokay?”

Tan: “Wokay, gua kasi lu undi”

Lim: “Ah Tan huh, sulah lapat itu cek kah?”

Tan:”Sulah, sikalang apa buat?”

Lim: “Sulah lapat cek apa lu lunsing, sikalang kasi lundi loket, ada tau kah, nanti lu lundi Ah Gib Gor, lu gila, gua kasi buang lu punya jawatan dalam itu kongsi, ada falam kah”

Tan: “Wokay, gua ada understand, besuk gua lundi sama lu loket, he he he, itu Ah Gib Gor, manyak fening oh”.

Tan: “Hello helloo, Ah Gib Ghor huh, itu cek tarak clear ohh, itu bank cakap huh, itu cek sudah kena kasi tendang, aiyo, gua sudah order balang mau bikin litu sekolah Cina, oh”

Gib: “Gua janji di tepati, itu cek bank kasi, bukan saya kasi, bukan saya janji, lu tanya itu bank lah, apasat tendang, he he he!!”.

When man and man walk hand in hand, he is a puffy, so the European says. In the end it is true.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Okay, we agree for your people to build anything higher than mosque, after all we are brothers, and religion is only the art in politics. Whats religion?

300609 5072_1081815245437_1227992340_30215059_6982226_n

Good grief, beoutieeefool, woonnnderrfool and glaacious. Do you want to embrace me too?

images

Seen all over the state

images1

Can I build a statue that tall too?

LGE akan turunkan harga hantaran kawin. Muahhhhhhhhhhhhhhh.

kawin

Tolak Najib, turun kan harga hantaran kawin.

Muah muah muah.

Hey. Wok.

Kawin jer lah. Apa engkau merepek nih?.

Hantaran kawin mak bapak dia orang minta. Apa kah hal nya, minta tolak Najib?.

Kalau muka kita cun melecun. Hantaran nya free jer.

Kalau muka tu kurang hansen, pergi ke Kelang. Ubah hidung dengan doktor cosmetic. Ubah semacam DAP.

Baru hantaran tak berapa sen. Harus harus, mak bapak dia kata engkau punya hantaran, free bro. GF pula bayar bro.

Kesian lah pada lu. Anyway, bro. Gua ucapkan Kong Hee F Chai pada lu bro. Semoga boleh kawin. Okay?.

PS: This action arises from political propaganda that smears hatred in DAP Ubah. The Malays are now “berubah” They hate Chinese DAP.

 

All about water –

The best of all is how do we believe in water as the most important part in our daily need without water all of us will have to end own life. That’s how important water is in our body system.

When you have four seasons and all seasons are cold except in the summer water brings enjoyment to the highest degree to anyone.

Even the guinea pigs.

When Olympic is the theme, summer is the hopeful month for a quick swim.

Believe me, the women too like hot summer in the water.

And water is the joy for all everywhere in the world

Except in Selangor and Kelantan.

Good grief.

Stunning views

See more here.

War for Putra Jaya – where is our Sallehuddin Al Ayubi, wake up please, your country is under siege!.

Your country is under siege, wake up please.

Where is our Omar Mokthar?

Help us, we want our land free from the enemy of Islam and Allah.

Allah Huakbar.

Back to normal, after all we have the world all over.

Josie Gibson, former Big Brother star, backs to normal size. After all what love has got to do with overeating.

25 years old Josie was overweight by eating too much when she broke up with her lover.

Look at her, months ago. Fantastic Josie.

Read earlier post about her here.

Top Ten: US

No 1 in the list is Best Thing I Never Have – Beyonce

No. 2 in the list is Super Bass by Nicki Minaj

No. 3 in the list Last Friday Night (T.G.I.F) by Katty Perry

No. 4 in the list is California King Bed by Rihanna

No. 5 in the list is Next To You by Chris Brown.

No. 6 in the list is I Wanna Go by Britney Spear.

No. 7 is Tonight Tonight by Hot Chelle Rae

No. 8 is I’m Into You by Jennifer Lopez

No.9 is Love You Like A Love Song by Selena Gomez the Scene.

No. 10 isParty Rock Anthem ft. Lauren Bett, GoonRock.

Rusuhan di London – gambar gambar terkini

BBC News menceritakan bagaimana polis bertindak ganas keatas remaja yang berkulit hitam.

Lihat semua gambar-gambar terkini disini.

Rebecca Black’s new song – My Moment

My Moment menceritakan keunikan beliau menaiki carta musik mendapat sambutan 167 juta peminat dan paradi di twitter dan lain-lain socia media.

Salah satu lagu parodi mendapat sambutan sehingga 11 juta peminat dalam seminit ialah Rebecca Black Friday official parody di YouTube.


Satu lagi lagu parodi Rebecca Black dibawah ini.

Awww, Rebecca!!! penyanyi baru..

 

Gambar baru Bershit 2.00 guna unta menganas di Tahrir Square, ini tentu lah bukan ahli DAP ni!!, kah kah kah

Gambar keganasan bershit 2.00 di Tahrir Square setelah mereka mengunakan unta!!!

Meninti hari sebagai sasterawan kecewa kurang wang!!

Bukan sahaja di Malaysia, malah diserata dunia, mencari makan dengan menjadi sasterawan atau puitis mahu pun novelist terlalu amat perik.

Mentalahan pula, disanjung kerana menyandang anugerah sebagai sasterawan negara lagi memeritkan sekiranya wang tidak ada.

Menjual sebuah novel yang baru di pasaran Malaysia amat rumit. Rintangan besar kerana 90% rakyat Malaysia tidak mahu membaca puisi atau novel. Puisi- puisi baru seperti “Unggun Bersih” tidak dikenal orang sekiranya bershit 2.00 tidak ada. Seterusnya “Peludah Warna” akan diludah oleh 90% rakyat yang tidak begitu berminat dengan puisi didalam kesasteraan Melayu.

80% rakyat Cina Malaysia belajar bahasa Cina tidak ada selera membaca puisi Melayu malahan tidak pernah mengerti bahasa kiasan tetapi faham bahasa kiasu. Dan Melayu di anaktirikan oleh pemengang anugerah kerajaan kerana puisi dan bahan sastera telah menjadi bahan yang tidak laku dipasaran Melayu. Ini satu phenomena biasa diseluruh dunia, kerana bahan cetak seperti surat khabar dan buku-buku telah mengalami perubahan struktur pengedaran yang besar. Dari hardcopy kepada e-book, e-mail, e-poetry, dan sebagainya. Sesiapa yang telah ketinggalan didalam perubahan ini maka akan ketinggalan peluang ekonomi dan akan memiskinkan kehidupan para sastrawan sendiri. Murdoch kecewa telah menjual the World News, kerana cara berkerja berbeza dari yang baik kepada yang tidak baik dengan mengambil peranan hacker memintas panggilan telefon.

Perubahan struktur didalam semua bidang ekonomi sedang rancak dan kencang berlaku. Ia meliputi semua bidang profession. Dahulu nya gabungan professional memunggut keuntungan besar dengan menubuhkan satu konglomerate, sekarang sesiapa yang berilmu boleh menyediakan benda yang sama dengan beroperasi di rumah. Peguam-peguam sudah menjadi pengerusi NGO, kerana ramai lagi peguam yang mahir di kalangan mereka.

Budaya kerja sudah berbeza, dan keinginan untuk berkaria dan cara menjual produk sastera itu pun sudah berbeza.

Many other very fine poets will perhaps not even tip over the 300 mark in sales. And a big part of the problem lies simply in how difficult it is for the audience to find them in the first place. Publishers have to make very special pleading to buyers to get poetry stock in the bookshops – even if they’re the London-based commercial big hitters like Picador and Cape. Contemporary poetry as a whole has slowly disappeared from the field of vision, increasingly limited to no more than a few shelves. What there is of poetry stock represents the major sales in the market: anthologies and works by very great but very dead poets.

Sedutan dari Creative Writting.

Sekiranya jalan yang diambil demi mencari keuntungan dari jualan puisi dengan merusakan negara, maka pilihan seperti itu bukan satu keputusan yang bijak. Puisi dan kesustrawanan adalah bidang yang amat luas, malahan merangkumi kesemua bidang penulisan; blog, e-mail, e-book, dan lain-lain produk baru, termasuk iklan, latihan, dan berbagai bagai usaha yang boleh memberi keuntungan kewangan kepada mereka yang minat didalam kesasterawanan. Selitan kata-kata bermadah jenis baru yang mudah dan jelas telah menjadi jenis puisi baru yang akan mengecewakan para artis zaman dahulu kala. Mereka harus bertindak memperlajari kaedah baru didalam pemahaman sastera anak muda yang telah jauh lari dari paksi lama, seperti perubahan kepada lirik lagu-lagu baru; hip-hop, contemporary country, soft rock, dan sebagainya.

Berubah bukan bererti melawan paksi lama. Dan bukan pula mengunakan kreativiti memfitnah pemimpin negara untuk mendapat anugerah dari luar negara. Unsur-unsur negatif yang dibawa ini hanya lah untuk mendapat wang segera seperti mee goreng maggee segera.

Kerajaan boleh membuka peluang kepada para kreatif sasterawan, pelukis dan novelist dengan membuka semua jalan-jalan di Tasik Titiwangsa , misalan nya, sebagai satu tempat mereka yang terlalu kreatif menjual bahan-bahan mereka disetiap hari minggu bagi mengurangkan tekanan keatas para perpidato, puitis,  novelist, pelukis dan lain-lain para giat kesasterawanan mereka sambil memberi peluang kepada mereka mendapat pendapatan sampingan.

Sastera masih wujud tetapi dalam jenis baru, melawan perubahan merosakkan minda dan pegangan. Perik menjadi saorang sasterawan, apa tah lagi sebagai saorang penulis puisi dan pelukis kartun!. “No money”, atau “bo luit”.

Why Number 9 is selected, occult is in the mind of Bersih 2.00

Bersih 2.00 is picking up the good side of the numerology in the hope to get thing done according to what they have planned. Whatever they have planned number nine represents one of the great numbers that can end up in a war. Let us go through a list of characters number 9 has, from the opinion of numerology or those who believe in occult and mystic:-

Nine is composed of the all-powerful 3×3.

Nine – the result of 3×3, nine represents an even greater holiness found in three.

It is the Triple Triad.

IT represents completion; fulfilment; attainment; beginning and the end; the whole number; a celestial and angelic number. Nine represents the Earthly Paradise. Nine is seen as an incorruptible number. It is the number of the circumference, its division into 90 degrees and into 360 for the entire circumference. Nine is symbolized by the two triangles which are a symbol of male, fire, mountain and female, water, cave principles.

Cultural References

Buddhist tradition holds nine to be the supreme spiritual power, and a celestial number.

Celtic legend symbolizes nine as a highly significant number. It is a central number with the eight directions with the center making nine. The Triple Goddesses are thrice three. There are nine Celtic maidens and nine white stones that symbolize the nine virgins attendant on Bridgit. Nine is connected with the Beltane Fire rites which are attended by 81( 8+ 1= 9) men, nine at a time.

Chinese: Nine is qa celestial power. It is 3×3 being the most auspicious of all the numbers. Nine also signifies the eight directions with the center as the ninth point known as the Hall of Light. There are nine great social laws and classes of offials. In land divisions for Feng Shui there are eight exterior squares for cultivation of the land by holders and the central, and ninth, square is a “god’s acre”, dedicated to Shang-ti, the supreme ruler. It is also known as the Emperor’s Field, giving homage and respect denoting the position of heavenly power.

Christian: Nine is one of the numbers that appears scantly in Christian symbolism. There are the triple triads of choirs of angels and nine spheres and nine rings around hell.

Egyptian mythology nine represents The Ennead.

Graeco-Roman: There are nine Gods and later nine muses.

Hebrew: Nine is pure intelligence ( eight was perfect intellingence ). Also represents truth, since it reproduces itself when multiplied.

Kabbalism nine symbolizes foundation.

Hindu: Nine is the number of Agni, fire. The square of the nine forms the mandala of eighty-one squares and leads to, and encloses the Universe.

Mayan: There are nine underworlds each ruled by a God. We find this reference to “nine underworlds” present in many cultures and beliefs.

Pythagorean: The nine is the limit of all numbers, all others existing and coming from the same. ie: 0 to 9 is all one needs to make up an infinite amount of numbers.

Scandinavian: Odin/Woden hung for nine days and nights on the Yggdrasil to win the secrets of wisdom for humankind. Skeldi, the northern Persephone, the goddess of snow, lives in her mountain for three months and by Niord‘s sea for nine months. Nine is the sacred number in Scandinavian-Teutonic symbolism.

Some observations: Almost all prostitutes comprise number 9, including the Cina doll, many wars started on day 9, marriages aren’t done on day 9, divorces are always on day 9,  all number 9 people are aggressive even their mothers and fathers are divorced, army generals are always those with number 9. Your wife who fights and wants a divorce from you too  is a number nine person, please check if don’t believe me. He he he, Cina Doll is number 9, if you don’t believe me please go and check!!!!.

Some people predict on the day Bersih 2.00 is planning to do rally which is ninth of the month,  that there will be brutal collateral damage among hundreds of innocent people around and in the vicinity of those who perform this so-called occult ceremonies, Bersih 2.00.

However, as the numbers in the proposed date 9/7/2011 day don’t end up as a number 9, but instead adding to a number 2, the organizer will get a lesser impact from that great number. So in the hope to create a bigger impact it has added to the Bersih name as Bersih 2.00. Thus it is their hope that 2 plus 2, i.e, 4,  will support their mission, “Death to the government”. Hoh, terror lah Hindus with number huh.

The overall impact to the vicinity will be chaos and adversity. And the impact to the society is gloaming.

That’s what they believe, they believe in “sihir” and “palung” atau”hantu raya”. Anyway, when a Hindu is the head any decision made in the operation will have some kinds of  directive from all sort of things that occults or “sihir” have.

By selecting the number Bersih 2.00 organizers have the ulterior motive or intention to wage a war against the government of Malaysia. And, using Arab Spring as a shield to wage an anti-government movement. A bad intention indeed.

For the government number 9 too is a great number.  Police and Army can go to the war and they should win.  These are the predictions from numerology.

Mat Sapu believe in occult? Oh my, if Ambiga does believe in that “karut marut” things I really don’t care,  but Mat Sapu, Haji Hadi, Suhaimi, and those people in Islam brotherhood, what a fuck.

Ikut Bersih 2.00 jadi hantu raya, atau kena sihir terbesar dalam sejarah umat Islam Malaysia. Awas.

Josie goes fatty boom boom when love fails

Ladies, there are always other things in life even when love fails. Don’t over do it, eating too much makes you worst off.

Channel 4, Big Brother’s winner Josie Gibson gained weight after losing sight of John James, oh well, who cares when you have less thing to do.

Read more here:

Top 25 looks from Rio Fashion Week, summer 2012 – theTelegraph

Top 25 looks from Rio Fashion Week, summer 2012.

Yusof Adriani #eekaawordpresscom

“Selamatkan Malaysia dari apa, wahai Annuar ?”

GAP store in Westfield Valley Fair, San Jose, CA.

Image via Wikipedia

Hari ini aku pergi Giant USJ 1, ternampak banner Annuar Ibrahim digantung dengan tajuk ” Selamatkan Malaysia“.

Malas sangat aku hendak baca tulisan-tulisan yang lain-lain dibanner itu.

Otak atau minda aku terus berpusing ke web site GAP bila terlihat gambar Annuar Ibrahim dan terus teringat akan sedutan vedio yang dikatakan ketua pembangkang tengah romen satu “Cina doll” yang aku lihat semalam.

Sudah bertahun pula aku baca tentang dia dengan Saiful.

Jadi, apa benda yang hendak diselamatkan oleh beliau ini? Selamat dari apa benda!!.

Aku terus meludah menghala ke gambar di banner itu. Tidak lah payah aku fikir panjang-panjang.

Mat Ell #eekaawordpresscom