Terjahan kaum kafir DAP Malaysia menjatuhkan kerajaan Melayu, sama dengan terjahan kaum kafir zaman Kerajaan Islam Melayu Ayuthia

Ingat ingat lah.

300- 500 tahun dahulu, Raja Melayu memerintah Siam di Ayuthia, berasal dari keturunan Raja Melaka, dengan peradapan umat Melayu Islam berjaringan dengan Maharaja Mongul pemerintah negara China.

Orang orang kafir laknatullah, tersepit hidup. Berzina tidak boleh, menipu dalam perniagaan tidak boleh, berjudi tidak boleh, beromen di tempat awam tidak boleh, mengakat kain para wanita ditempat awan tidak boleh, dan kena lakukan sembahyang di masjid di hari hari Jumaat. Walaupun sistem pemerintahan di bahagi dua, iaitu sistem untuk orang orang kafir, dan sistem orang orang Islam, mereka masih tidak puas hati dan terus menerus menerja kerajaan Melayu Ayuthia dengan berbagai bagai isu termasuk isu hak asasi manusia seperti permintaan mereka sekarang ini.

Bila kerajaan Mongul jatuh di China, kaum kafir Burma dengan pertolongan umat dan rakyat kafir didalam negara Ayuthia mula menyerang kerajaan tersebut.

Mereka melompat gembira bila kerajaan Ayuthia jatuh, dan mula menubuhkan bandar Bangkok dengan mempromosikan sex luar batas, sehingga anak anak perawan gadis gadis Thai (Thai orang Kafir dan separuh kafir), (bukan Siam) menjadi bangga dengan kerja menjual badan, dan menjadi adat kepada mereka memberi penghurmatan apabila bersara dari menjadi penjual tubuh (lebih tepat penyewa atau penjual lubang kemaluan).

Perkara seperti Ini sedang berlaku di Malaysia, penentangan orang orang kafir (DAP terutamanya) keatas kerajaan Melayu warisan dari pertalian kerajaan Mongul dan kerajaan Timur Tengah, serta kerajaan Melayu Melaka.

Berapa ramai Melayu menjual atau menyewa lubang kemaluan dengan bisikan syaitan DAP dan ahli kerabat mereka?.

Ingat sebelum jatuh nya kerajaan Islam di rantau ini.

Mereka ini kaum kaum yang terlampau batas.

4 thoughts on “Terjahan kaum kafir DAP Malaysia menjatuhkan kerajaan Melayu, sama dengan terjahan kaum kafir zaman Kerajaan Islam Melayu Ayuthia

  1. Sdra InnerBlog,ambe mohong izing,
    CINABENG CINIONS MULTI TONGSAN TONGKANG TURUN KEBANGAAN CINA BANGSAT DAP

    1.The chief instigator Ah Beng Pinang, Lacking sobriety absent sanity,mengamalkan .disorderly conduct dan perangai mahkluk rimba,,mahluk perosak..
    Tony PJ Utara masih jadi proxy Tony FFFFF, berapa kali nak jadi Tony FFFF
    bersabit dengan KLIA2 ,Tony FFFF ynorok belakang skirt Tony Pua.
    Bapak Ah Beng aka UNGker Kit, rasis tegar, hari hari cari pasal..

    2.Ah Beng dan Tony PJ Utara sengaja cari pasal memang cari isu remeh..
    Ah Beng Umar Abdul Aziz wannabe
    Ah Beng marah Kj kerana kes rogol di SUKMA Bukit Jalil
    Ah Beng Cari Pasal
    Ah Beng The Chief Instigator
    AH Beng Cinasian
    Ah Beng Super kiasu
    Ah Beng Tony PJ UTARA dan Ah Eng SIKAMBUT dan Tony FFFFF Keturunan tetamu asing tanpa jemputan.
    3.Ah Beng quarell some politician.
    Ah Beng sengaja cari pasal
    Tony FFFF suka cari pasal ,penakut,nyorok belakang spender toni tumpel, proxy nya Tony FFFFF
    4.Ah Beng memang mencari issue.
    Makanan kesukaan Bapak AhBeng dan Ah Beng kacang merah berkuah cuka ,cicah cuka hitam.
    Semua ahli parti parti keturunan Cadre sistem PAP.
    Tak sedar diri punya Ah Beng cinaseng kiasu.
    5.Ah beng multitongsan turun Idola utama ketua pengarang Akhbar the STAR MCA Wong chun, Talam dua muka, hidup 2 alam.,scissorotti ,gunting dalam lipatan Wong Chun wai dan Jocelin.
    berjaya beri perlindungan MCA DAP dan 1M.
    6.Ah Beng Pengamal kilang rasis , kilang2 rasis itu BAPAK SEKOLAH CINA dan Bapak sekolah vernakular yang taja, (bapak kucing bapak nazifudin aka perosak sitem pelajaran kebangsaan .
    7. Ah Beng Bahasa Malaysia fail! Ah Eng Sikambut tak tau BM di ucapan Parlimen.

    8.Ah Beng ciniion naik klass ekonomi pesawat MAS pada 2008 sekali aje,, nak dapat publisity murah murahan. 2013 tukar pakai Mercedes,cinion tongkang.
    9. Ah Beng dengki dengan PAS yang hendak amal kan
    democrasi di Besut.Ah Beng Pencetus dasar CAT tokong.
    10.Nak buat 6 billion projek punya untung sibuk kutip tol.dah bagi 1 billion
    sub con kapada metal fabrication, berapa agak keuntungan.
    mikrosof EXCELL Ambassador,papan kekunci rosak.

    Power point demo rosak juge.
    11.The chief instigator Ah Beng , tak mau bayar bil air, kerana nak untung
    kapitalis yahudi ,buat reseb kerajaan negeri Pulau Pinang,kerana cemburu Selangor adasimpanan tunai 1.8 billion di Bank Bank,yang dapat faedah ribak 3.75 %.

    12.Ah Beng tamak, Tony PJ Dengki (dah bakar paspot sendiri di melaka kerana tak mau pergi bazzar ramadhan),Ah Seng Sikambut GAGAL Bahasa Malaysia.Bapak Ah beng hati busuk,mulut hitam,tak tau guna berus gigi.
    Semua ,nya kerana Orang Melayu izin, restu,sokon mereka dan hati legam itam mereka, dengki akan orang melayu.
    lim dinasti – Lim guan eng hanya (dan tak lebeh dari itu)
    1.ketua menteri merangkap pemimpin parti politik :
    a.,yang memang cari isu,
    b.suka cari pasal,
    c.keluar kenyataan provokasi,dan
    d.suka sekat kebebasan bersuara akhbar,
    e.suka main sentimen dan emosi,
    f.chief instigator dlll….
    2.kerana politik kepentingan
    politik dan hasutan provokasi di pentas pasca pru,.dalam bahasa orang putih occupational hazard,
    a.dah lali, cry wolf,dan nyalak sana sini,
    b.orang politik dan kuat cakap politik akan setiap tajuk di
    politikkan,
    c gemar cari isu dan cari pasal,
    d.kegemaran utama cari salah orang lain,
    LGE, no big deal,sebab cinion cinabeng super kiasu dapat publisity percuma saja.
    e.amat gemar dan amat suka
    beri gambaran negatif terhadap malaysia di singapura dan di hong kong ma saja untuk publisiti.
    cinabeng cinions tak mungkin,mustahil ada rasa suka
    malaysia.
    f.dia buka buka mulut dia lebih ke politik partian,amal dasar rasis.
    g.orang
    saperti ini LGE diberi undi olih satu bangsa saja,cinions cinabeng
    serumpun dengan tetamu yang tidak di jemputi ..,pakai mikrosof excell pun
    salah kira..
    arjuna waspada
    changkat lobak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s