Surat kepada Nawewee

Aku baca surat seorang kepada Nawewee, tetapi mungkin terlalu sadist.

Ini surat aku kepada dia setelah aku mendengar lolongan dia dalan vedio yang di tuju kepada aku sebagai kaum Melayu.

Aku ada hak menjawab kerana apa dia cakap dalam vedio itu telah menyinggong perasaan aku sebagai seorang Melayu.

Dia open vedio dia kepada public dan public itu aku, dan sebagai Melayu yang dia tibai, aku ada hak tibai dia balik. Tidak salah dalam segi undang undang. Seperti pencuri masuk rumah engkau, engkau ada hak tembak pencuri yang masuk rumah itu sampai keot.

Namewee1

Hey babi Nawewee. Anak haram.

Engkau ingat ini kepala datuk nenek engkau punya negeri. Babi, lancau, puki mak engkau. Beri monyet lah jubor engkau, bagi dia syok kan kamu. Bodoh, banggang. Lantui.

Engkau ingat saudara mara engkau yang jadi kominis tu warga negara ini kah. Bacul. Tak ingat sedar dek untung, tak reti ingat datang merempat ke sini, kena rogol oleh Jepun, kena basuh perut oleh askar Jepun, nak jadi hero lawan Jepun. Jepun kalah perang bukan sebab engkau dan kominis bahaloi. Jepun kalah kena bom atom lah, bukan sebab engkau kominis.

Kepala hotak engkau bangsa engkau yang jadi kominis lawan Jepun sehingga kalah dan kominis China jadi hero di Malaysia. Cheh bedebah engkau fikir kominis yang berjasa pada negara ini. Bila masa kominis rakyat negara ini?. Buat filem cinta konon. Kepala botoh engkau cinta. Pergi cinta dengan gajah lah engkau, kalau ingat pelir engkau besar, babi. Tokok. Talk cock tak reti eja. Sialan lah kamu berada dalam negeri ini.

Engkau mempunyai perangai lebih buruk dari beruk, melolong sana melolong sini, cakau sana cakau sini, beruk tak ada otak, kamu pun sama dengan otak beruk ke?. Babi, suil sampai mampus lah engkau.

Lancau punya orang. Bagero engkau, pergi leceh pelir engkau lah kepada orang orang seperti kamu. Leceh pelir engkau kepada emak babak kamu lah, apa macam. Itu lah jenis kamu.

Babi.

Apamacam, kalau dia boleh kata kepada Melayu, kita boleh kata buruk buruk kepada dia, itu baru lah fair and square kan?. Butuh lah lu Namwewee. Tokok pun silap eja. Talk cock lah lantui. Talk cock. Cakap lah pelir engkau yang busuk banggau macam longkang.

Babi. Sialan. Tokok, kepala butoh engkau.

PS: Nazri, gua caya sama lu. Sekali kena sudah tahu. Ini kali gua tarak kasi lu undi. Ada faham?. Sekali kena sudah cukup bro.

4 thoughts on “Surat kepada Nawewee

  1. LIKE ! to the power of 10″.
    Teramat terbaik !
    Tak mampu saya nak tambah.
    Terima kasih.
    arjuna waspada
    changkat lobak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s