Setuju – tutup semua pasar malam dan pasar ramadan serta Petaling Street dan Jonker Street.

Memang semua Melayu setuju dengan cadangan DAP.

Tutup semua pasar malam, Petaling Street, Jonker Street dan semua pasar ramadan.

Ini lah peluang besar kaum Melayu. Kita buka kedai kedai di kawasan kampung kita. Kita split kuasa beli Melayu kepada Melayu sahaja.

Kita bina satu kawasan baru yang bermagnetkan kuasa beli Melayu.

Jangan pentingkan kawasan bandar lagi.

Ingat kita akan berjaya menghancurkan kepentingan penjual dan pendagang haram China di kawasan mereka. Kita majukan kawasan kampung kita mulai dari sekarang.

Untuk permulaan, bina pasar ramadan di dalam semua kampung Melayu di Malaysia. Kita bina hasrat baru. Kita tidak perlu China sedikit pun untuk hidup. China yang memerlukan kita untuk hidup mewah kerana sikap semula jadi mereka bersifat busuk hati, penipu dan loyar buruk.

Tuhan berkata didalam kesusahan ada kebaikan. Dan kita tunjuk kepada China babi kafir ini akan maksud tersebut.

Kita pecah kan konsep orang putih tentang central place theory. Kita central kan kawasan Melayu untuk Melayu. Kerajaan harus sokong cadangan ini kerana Melayu yang undi BN.

PS perniaga pasar malam pun sama standard dengan China. Tidak berdaftar, tak bayar cukai, jual barang tiruan dan sokong PAS.

Tengok contoh baik di Gua Musang. Macam mana Tengku Razaleigh bina pasar malam yang tidak menggangu jalan umum, di dalam hutan dan dipenuhi beribu orang ramai semua kaum terutama Melayu, kerana Tengku Razaleigh seorang Melayu bukan China seperti Guan Eng, Tony Pua, dan Chua Soi Lek. Dalam hutan pun beribu yang datang membeli belah. Tak heran lah Tony, engkau ingat engkau pandai kah?.

Tony Pua, engkau terlebih hendak marketing kaum China sebagai kaum pandai lah, ingat sikit kalau pandai tak kan emak bapak nenek moyang kamu ikat kaki jadi kaki bonded. Bodoh lah tu kaum engkau orang. He he he bonded feet, macam kaki unta. Ha ha ha. Bodoh nya kaum ni rupanya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s