MCA dan Gerakan bergabung

ah-jib-cor

Ah Jib Gor, We Love You. You are our inspiration. We Vote DAP, heh heh heh. Some more, some more, food and fund for our schools lah!!!

PukimaktulCinainikaliya.

Bergabung. Bergabunglah. Jangantipusudahlah. Okay?.

Bergabung dan mengambil ahli dari kalangan orang orang Melayu.

Setelah tidak berkerja selama 5 tahun dan tidak berdaya mengumpul pengundi baru Cina, mereka hendak bergabung.

Bergabung, bergabung lah. Tidakpedulilah. Niat itu kena baik. Tapi, kebanyakan niat baik itu lah ada niat jahat. Itu Melayu kena periksa. Apatah lagi impian pergabungan itu ingin mengambil bangsa Melayu sebagai ahli.

Wah banyak cantik. Sudah lah awak tipu PM pi makan besaq serata tempat di Malaysia, ahli awak sendiri pun tak undi BN!. Ini tipu daya jenis klasik Cina nih. Makin rapat semakin hendak tipu orang.

MCA dan Gerakan kena buang ahli yang tipu mereka dulu, tak payah hendak mencari ahli Melayu. Jangan dok ikut perangai dan cara DAP, kalau tidak orang kata awak tu sama dengan DAP.

Bersihkan ahli awak dari agen DAP. Potong kepala mereka tu sampai mampus. Dan ajar orang orang Cina supaya lebih berintergriti terutama di dalam isu suka merasuah dan bikin rasuah.

Ada faham MCA, dan Gerakan.

Kita tidak perlu Cina untuk memerintah Malaysia dengan baik dan makmur. Bersama Cina pemerintahan menjadi hancur lebur dek kerenah busuk hati parah kaum Cina tongsan. Kumpulan orang orang awak ni hati terlalu busuk dan jahat, jadi lah orang orang baik dulu.

Awak bersih kan hati busuk awak dulu. Okay.

PS: Jangan suka suka nak buat petition dan bayar rasuah kepada UMNO supaya ikut cakap awak. MCA kena lupa kerja rasuah dulu. Mentang mentang banyak duit, suka sangat kerja rasuah. Terpalit ke atas hidung Melayu tak pasal pasal dari kerja busuk hati awak. Najib kena tahu lah hal kenapa Pandan jatuh ketangan orang salah Bafia!.

3 thoughts on “MCA dan Gerakan bergabung

  1. Dia dok sembang nak bergabung la tu.. la ni dok tengah pikir nama gabungan mca dan gerakan .. mungkin kita boleh cadangkan nama baru: New Chinese Organization Party (NCO) atau One Malaysia Chinese Party (1MCP).

  2. Sudahlah Gerakan MCA.Kami dah tahu lah busuk hati kapir kamu.

    Sekarang takde masa lah nak cakap berlapik-lapik tak payah nak bersopan santun dengan kamu lah Cina.

    Dalam baik kamu nak mengenakan orang Melayu ye, mentang-mentanglah si Najib & Company tu favour kat kamu dan take for granted orang Melayu yg undi UMNO, kamu naik toncang ye.

    Ha tolong cakap kat Najib tu, jangan perasan lama2 sangat. Dia salah langkah dah, orang Melayu semua bangkit lambung dia keluar tau!

    Muka poker kamu Gerakan MCA dah tak laku lah . Kad pun dah habis bukak laa . Apa mau goreng lagi ? Ada paham kar?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s