Dap guna nilai buruk dalam meraihkan penyokong di Malaysia, siapa ajar

Bila sesaorang mengunakan nilai nilai buruk didalam menaikan image beliau, maka image itu tidak akan tahan lama, ianya akan lenyap di tolak oleh masyarakat sekelip masa sesuai dengan keburukan nilai nilai yang di gunakan.

Jikalau ianya melibatkan sebuah parti, maka menjadi kemestian alam semula jadi dimana nilai nilai buruk itu membawa kepada kejatuhan populariti parti tersebut seperti mana yang telah berlaku keatas individual individual yang termakan dengan mengunakan nilai nilai buruk sebagai amalan harian.

Apa nilai nilai buruk yang telah di gunakan oleh DAP?

Menipu kaum mereka sendiri dengan fakta fakta bohong, seperti mampu memerintah Malaysia sebagai sebuah negara Cina tanpa kaum kaum lain terutama Melayu.

Mengunakan anak anak muda kaum Cina menyebar berita bohong dan palsu memperdaya majoriti kaum Cina mempercayai bahawa kuasa akan berada bersama mereka dan sebuah negara pemerintahan Cina akan berlaku di negara ini apabila mereka semua menyokong DAP.

Sikap mereka mengunakan fakta bohong dan palsu adalah satu sikap mengunakan nilai nilai buruk untuk mendapat sesuatu yang di anggap suci.

Kita semua tahu mengunakan nilai buruk tidak akan boleh memperteguhkan sesuatu kepecayaan lambat laung akan runtuh bersama nilai nilai itu.

Sebagai pemimpin veteran, Lim Kit Siang tahu hal ini dan segera menjelaskan bahawa perubahan tersebut adalah hasil dari pengerakan kesan sedar diri semua rakyat Malaysia.

Walhal beliau amat faham bahawa perubahan drastik penyokong hasil dari nilai buruk itu hanya terdiri dari kaum mereka sahaja yang telah di tipu dengan segala tipu daya dari nilai nilai buruk yang di gunapakai oleh DAP.

Siapa ajar DAP supaya menjadi jahat sebegitu?. Jarang orang orang Malaysia mengamal budaya buruk.

Adakah sumber utama kejahatan itu datang dari the Star?. Milik MCA tetapi sokong DAP. Adakah MCA sendiri bersekongkong dengan DAP bagi menjatuhkan sebuah kerajaan Islam beraja Melayu?

Sikap the Star yang bermuka muka baik di hadapan tetapi jahat di dalam jelas di lihat pada keluaran akbar itu dua hari selepas PRU 13.

Apa yang di paparkan sebagai ” We are Malaysian” sebenarnya bererti “We are Chinese” untuk menutup kejahatan yang di guna oleh mereka memperdayakan kaum majoriti Cina mempercayai bahawa sebuah negara Cina di negeri Melayu pasti boleh di tegakan selepas kerajaan Melayu di jatuhkan dengan tipu daya hasil dari kelicikan kewartawanan mereka.

Mereka tentu nya amat jahat kerana terpadaya dengan nilai nilai buruk didalam mengamalkan profession kewartawanan dan menjadi kuda tunggangan DAP.

Sekiranya telahan ini ada kebenaran nya maka dengan itu kita syorkan supaya semua umat Melayu memboikot the Star dan DAP diatas dasar kejahatan mereka yang terang terangan berusaha menjatuhkan sebuah kerajaan Melayu di Nusantara tanpa sedar diri bahawa mereka itu sebuah kaum minoriti yang boleh di hapuskan dengan senang oleh kaum Melayu tanpa berkerja keras dan berperang.

Siapa ajar mereka ini menjadi jahat?. Singapura?, Israel?, Communist Parties?,

Atau sememangnya pemimpin DAP sendiri seperti Lim Kit Siang, Lim Guang Eng, Karpal Singh, Anthony Loke, Teresaa Kok, Hannah Yeoh dan lain lain, sememang nya manusia jahat?.

Tanya lah dan seledik.

Untuk itu sama sama kita tanamkan semangat menghancurkan musuh negara Malaysia number satu, yang jahat jahat, sama ada mereka itu Cina dan Keling DAP yang ada unsur unsur komunis atau sesiapa sahaja dalang yang ingin memporak perandakan negara.

1 thought on “Dap guna nilai buruk dalam meraihkan penyokong di Malaysia, siapa ajar

  1. Kalau dah tahu begitu,saya Roslee dari Singapura mengingatkan Orang Melayu Islam janganlah undi parti pembangkang di PRU 14 nanti.Tengoklah sendiri macam mana Melayu Singapura di tindas cukup cukup dan diperlekehkan.Ada pemimpin Melayu PAP pun tak guna semua barua dan anjing.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s