Cina undi DAP kerana orang Melayu kulit hitam dan hidung besar

bbc

Sungguh malang orang orang Melayu di Malaysia, orang Cina mengundi DAP kerana warna kulit dan paras rupa orang Melayu yang hitam dan buruk, yang membawa erti kepada satu gambaran kumpulan perasuah, nepostism, tidak adil dan tidak amanah. Dan bodoh.

Sedangkan, sebenarnya paras rupa dan warna kulit bukan satu ukuran tepat kepada gambaran tersebut. Perlakuan rasuah tidak mengenal warna kulit.

Perbuatan melihat warna kulit dan paras rupa satu perbuatan rasis yang paling keji di dunia.

Mereka memandang rendah sistem kesultanan Melayu kerana warna kulit dan paras rupa.

Mereka memandang rendah polis dan tentera Malaysia kerana Melayu berwarna hitam dan berwajah hudoh.

Mereka manusia paling rasis dalam dunia Melayu.

Mereka, kaum Cina dengan warna kulit putih, menyediakan sekolah untuk mereka sahaja. Sikap rasis yang paling ketara mengasingkan warna kulit penduduk tempatan.

Mereka mengasingkan para pekerja dari kaum kaum lain di syarikat syarikat mereka.

Mereka mengasingkan kaum mereka dengan bahasa mereka tanpa menperdulikan orang ramai kerana warna kulit dan paras rupa umat Melayu yang huduh.

Mereka merujuk kita bagaikan berwajah seperti Urko, dari the Planet of Apes. Dan sangat bodoh, serta suka kepada minta maaf.

Dan yang paling keji adalah apabila mereka mengajar Melayu seperti CEO Air Asia X supaya membenci umat Melayu kerana warna kulit dan bermuka huduh.

Sedangkan beliau sendiri adalah seorang Melayu yang berwajah huduh yang amat ketara seperti semua Melayu dan Orang Asli yang lain lain.

Kaum ini kah yang anda pilih sebagai ketua anda?.

Sedarlah kamu semua.

Kecewa dengan mainan mereka membalas budi baik kaum bermuka huduh ini kepada mereka selama berdekad.

flintstone

PS: Kaum Cina sedang runsing kerana terpaksa menjadi Flintstone sekiranya mengangkat sumpah menjadi Adun di Selangor dengan memegang tombak. Begitulah apa yang di desus desuskan. Kaum Cina Malaysia sungguh rasis.

2 thoughts on “Cina undi DAP kerana orang Melayu kulit hitam dan hidung besar

  1. Tahun ini tahun ular…ular sifatnya khianat…mematuk untuk membunuh. Sebaik-baik ular suatu hari nanti ia akan membelit, mematuk dan menelan. Jadi untuk bunuh ular ketuk kepalanya dahulu atau banyak bela ‘pemangsanya’.

  2. Sorry lah aku pulak tak mina dorang ni. Tak teruja langsung.Tak -payah lah perasan sangat. Cina bukit muka kembang cam babi, betina nya sepet lepeh habis, puki busuk lebam, malas mandi – kalo pink satu hal juga , jalan terkangkang- kangkang, lepas tu kasar dan garang tak feminine langsung. Bila buka mulut, meluat dengar speaking alah tongsang. Nama bukan main nak sound mat saleh muka macam belacan juga. Satu lagi mat saleh panggil depa YELLOW – its not a compliment. Memang hodoh punya kalar kulit berpenyakit herpatitis forever.. Bwerrgh.. Ruptak seberapa perangai lagi hampeh!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s