Cina Malaysia membina sebuah negara Cina 3 dalam Negara Malaysia.

Sebuah Negara parasite Cina 3 telah lama terbina di dalam Malaysia tanpa di sedari oleh penduduk Melayu dan Bumiputera Malaysia.

Menteri cabinet mereka terdiri dari menteri cabinet negara Malaysia sendiri dan beberapa tokoh Cina termasuk yang di lantik di dalam empat kementerian penting negara mereka, yaitu menteri pelajaran (Dong Zhou dan lain lain) menteri ekonomi, agama dan hal ehwal penguna Cina, menteri keselamatan dalam negeri dan menteri hal ehwal penduduk Cina bagi kegunaan undi.

Negara dalam sebuah negara adalah terma yang telah lama wujud di dunia dan Cina Malaysia telah berjaya membina negara umat mereka tanpa disedari oleh kebanyakan penduduk Malaysia dan mereka tidak perlu sebuah pulau besar di Malaysia untuk penduduk mereka.

Seperti bentuk parasite yang lain lain negara Cina 3 bergantung terus di atas kestabilan negara yang di parasitekan. Untuk menjayakan sebuah negara parasite, mereka harus memperkasakan bahasa Cina bertujuan membelah pasaran dimana pasaran akan di bolot oleh kaum berbahasa Cina yang di latih dari sekolah Cina. Sekolah Cina di pekasakan sebagai tempat mengajar para pelapis pengusha dan pengedar Cina di dalam negara ini dan harus berbahasa Cina supaya dengan itu terus memonopolikan semua aktiviti ekonomi di dalam sebuah negara yang telah di parasitekan.

Menteri pelajaran negara ini berjuang habis habisan agar kekuatan ekonomi berasaskan bahasa Cina di terus kan tanpa bantahan dari negara yang di parasitekan mereka itu dengan membantah terus cadangan penutupan sekolah Cina dalam negara ini.

Menteri keselamatan mereka menganjur agar segala bentuk bantahan keatas perjalanan mereka di tentang hebat dengan kaedah kaedah tertentu seperti menyuarakan bantahan kepada kerajaan persekutuan dan selalunya mereka telah berjaya mempengaruhi kerajaan persekutuan menyebelahi mereka mengunakan kroni dan menteri lantikan mereka didalam barisan cabinet.

Beza antara penduduk negara Cina 3 dengan penduduk Malaysia ialah, penduduk Cina 3 berbahasa Cina pekat dan tidak mengunakan bahasa Malaysia walau sedikit pun didalam aktiviti mereka, manakala penduduk Malaysia sejati ialah mereka mengunakan bahasa negara ini iaitu Bahasa Kebangsaan sepenuhnya didalam segala aktiviti kehidupan mereka.

Jikalau dahan parasite ini tidak dimusnahkan segera, Malaysia akan mengalami kecelakaan yang serius, dan bermungkinan akan layu dan mati. Sedar lah wahai rakyat Malysia.

Mereka menentang 1Malaysia kerana ianya melibatkan pengurangan penduduk negara mereka ke negara Malaysia dan dengan itu mengurangkan kuasa monopolii oleh kaum itu.

PS: Membayar cukai hanya kerana ingin kan askar Melayu menjaga negara mereka dari di ceroboh oleh bangsa lain seperti Indonesian, Bangladeshi, dan lain lain bangsa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s