Siap sedia: BN kojol PRU 14, UMNO out. Minum air sabun lah semua

Semua puji Cabinet Najib. Aku pun puji juga tapi aku nak puji sikit sahaja.

Ok. Semua muka Melayu dan Bumiputera. Dan muka India. Ada juga muka Cina. Entah dari mana sesat nya.

Tengok kan qualification semua mereka ini okay lah. Tetapi tak tahu jenis berani atau tidak.

Pandangan orang suruh tutup sekolah Cina. Ada berani? Jikalau DAP dapat dia terus buat tak kira pandangan orang. BN ada berani ?

Tak berani. PRU 14 , sorry lah orang orang pandai yang penakut ini akan jadi pembangkang.

Percaya lah bro. MCA Pasir Mas ugut nak ada kan demostrasi sekeliling Pasir Mas jikalau Ibrahim Perkasa jadi calun BN, terus tak jadi bubuh dia sebagai calun. Penakut, itu baru CINA PASIR MAS yang tak sampai 3,000 ugut BN terus kecut perut. UMNO tak berkeris dah. Ada Keris pun minta maaf bila keris tercabut.

Kalau aku, peduli apa nak demostrasi, lagi pun semua dia ni, 100% Cina Pasir Mas undi PAS baru baru ni, hanya dua tiga ekor ahli Gerakan sokong Ibrahim. Buat atau tak buat demo pun dia tak sokong Ibrahim.

Sama di Selangor peduli apa MCA hendak petition kalau tak ikut Chua, dan bila ikut pun semua yang Chua yang di bawa pergi makan besaq pun undi DAP.

MCA hancur kan AMPANG dan hampir semua calun yang di katakan telus di check berbagai authoriti di Selangor pun main cakap sedap mulut saja. Bila boss tanya siapa dia tu bro?. “Oh dia tu peguam , Dato” terus jadi calun walhal baru lulus SPM dan suka hidu dsn telan asap tembakau kokain.

Kalau tembakau cap gajah pun okay jugak, pun jenis ini Nik Aziz tak terima. Macam mana “dohbo” nya kedua kedua mereka yang bertanya dan yang menjawab.

Ini kah cara nak menang negeri?.

Aku tak tau lah apa yang saudara MP Khairy akan koutim kali ini. Jikalau orang bertanya ini di klas kan sebagai dohbo, dan dipilihnya dia ini mampus lah anak muda semua sokong Cina DAP. Tak tau lah pulak, kut kut pakai bomoh Siam!!.

Malas nak berceritalah kita bagi chance dia orang semua buat kerja. Yang mustahak tutup sekolah lantui Cina ini dan open the market free to all professional in this country. Don’t sekat sekat orang yang tak kerja dengan kerajaan cari makan, atau engkau beri BRIM setiap bulan sebagai ganti sekat sekat free market.

Ada berani kah? Tentu tak ada telur semacam nak ikut cakap Cina saja!!!!!!!!!.

2 thoughts on “Siap sedia: BN kojol PRU 14, UMNO out. Minum air sabun lah semua

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s