Khir Toyo Dr Gigi kata sakit gigi kena cerminkan gigi, kalau Cabinet cerminkan kaum

Aku kalau sakit gigi tak cari Dr Gigi Khir Toyo. Takut kalau gigi bawah sakit dia cabut gigi atas gamak nya. Bertambah sakit lah aku.

Tetapi bab bab cermin ni dia tau weh.

Dia kata cabinet kena cermin semua kaum.

Bukan cermin result atau keputusan pengundian PRU.

Kalau cam tu tak payah tunggu keputusan undi lah. Buat terus cabinet semua kaum selepas setiap kali pilihan raya.

Kalau hang kata kita semua masih di undi oleh orang Melayu. Kalau tak engkau ingat DAP bubuh terus cerminkan kaum kah atau hanya Cina sahaja?.

Oh ya eh lupa, PAP di Singapura tu buat cam tu. cabinet dia tu cerminkan kaum. Adun dan Presiden tu penuh dengan Melayu.

Khir, engkau ambil penyapu hang hadiah kan kepada hang sendiri okay bro?. Lepas itu hang nanggis lah sorang sorang.

Duit banyak pun tak leh renti kan sakit gigi bro, kalau tak cabut atau di ubat. Cam ni aku pun boleh jadi doktor gigi.

One thought on “Khir Toyo Dr Gigi kata sakit gigi kena cerminkan gigi, kalau Cabinet cerminkan kaum

  1. Boleh tolong jangan keluarkan statement bangang Khir Toyo tak? Dia and geng , KJ and the geng dulu jadi sebab utama mula BN jatuh tergolek. Sampai sekarang susah nak bangun balik. Jangan sekali kali lupa dengan korupsi dan ketamakan mereka.

    Kita takkan lupa kelakuan seorang MB yang biadap – memberi penyapu pada pegawai- dan tak da siapa tegur dia ok! PM dan Sultan semua tak tegur si kurang ajar ni. Jadi sekarang Khir Toyo tutup mulut, buat amal ibadat minta allah selamatkan negara ini dari orang macam kau yang menyamar bawah kabinet PM Najib, Just shut up la Khir Toyo jangan pura pura pelak nak nasihat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s