Tok Pa, tak usah tunjuk baik lah hendak bina highway, buat baik pada kita dulu yang support you.

Janji di tepati. Jangan.

Mereka tak tepati janji, awak sibuk nak tepati janji.

Tak payah fikir lah hendak buat itu dan ini di Kelantan tu.

Awak tolong orang yang tolong awak dulu. Jangan nak tunjuk baik, tak payah lah.

Tolong orang orang awak dulu. Nanti orang ikut cara Nik Aziz ludah muka tu kerana geram.

Jangan nak tunjuk baik lah dalam zaman ini.

9 thoughts on “Tok Pa, tak usah tunjuk baik lah hendak bina highway, buat baik pada kita dulu yang support you.

  1. Ke Tok Pa nak senangkan dirinya pulang KElantan tiap kali.

    Sebarang bantuan kepada Kelantan yang diluar bantuan wajib kerajaan perseketuan ibarat memberi peluru kepada PAS. Ibarat BN/UMNO buat kerja wakil rakyat mereka dapat faedah.

    Isyarat jelas orang Kelantan bahawa mereka tak perlukan apa apa. Mereka sudah cukup, boleh jahanam sama pembangunan.

    Cuma bantu kawasan BN saja. KUrangkan kos ini di galakkan dalam Islam.

  2. Tok Pa sepatutnya membangunkan pesisir Jeli ke Gua Musang melalui Kuala Balah dan Dabong, ingat orang Jeli kecewa bila UMK kampus induk dibina di Bachok, sedangkan Jeli dan Gua Musanglah kubu kuat BN.

  3. Kita kena jadi betul betul baik. Nak tunjuk baik tu kena sama dengan hati didalam. Kalau hati tidak, maka nunjuk nunjuk lah tu. tunjuk tunjuk ni macam Hussm lah, tunjuk batu nisan dan batu asas.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s