BN tutup Pusat Khidmat Masyarakat di Penang, Selangor dan Kelantan

Sudah sampai masa kita menguna kaedah baru didalam memperjuangkan ideologi politik.

Di syor supaya BN seperti MCA dan Gerakan menutup semua pusat khidmat masyarakat di negeri negeri pakatan.

Kerajaan boleh mengunakan khidmat kerajaan pusat di negeri negeri tersebut sebagai tempat memerhati dan menjadi pusat intelligence sahaja tanpa perlu memberi khidmat kepada mereka sedikit pun.

DAP dan sekutu telah berjanji memberi khidmat terbaik kepada kumpulan penggundi mereka seperti di Raub dan lain lain tempat, maka wajar bagi BN menjauhi masyarakat tersebut dan hanya bertindak sebagai pemerhati dan sebagai pusat selidik selia.

BN boleh mengunakan ahli parti yang berada dikawasan mereka ini untuk menjalankan aktiviti gempur dalam diam. Kemudahan alat counter intelligence yang moden tidak memerlukan BN berada didalam kawasan yang di janjikan dengan berbagai bagai keuntungan oleh pakatan terutama DAP.

Konsep atau idea yang di bawa MCA adalah bagus untuk negara kita yang telah berpecah kerana polarisasi kaum.

Adalah lebih baik kaum itu di biarkan dan segala risikan dijalan dengan berhati hati dengan mengunakan kaedah yang berlainan sama sekali.

Ubah dan kita akan ubah mereka sampai betul betul berubah. Yaitu tanpa Melayu dan BN mereka akan hidup seperti berada didalam sebuah negara asing dan itu yang mereka mahu.

Lupakan kepada permasalahan setempat di kawasan tersebut termasuk soal soal keselamatan dan kepolisan. Biar kan mereka dengan blackout mereka itu sampai mereka menjadi benar benar terang.

Advertisements

3 thoughts on “BN tutup Pusat Khidmat Masyarakat di Penang, Selangor dan Kelantan

  1. memang sepatut nya MCA dan Gerakan menutup pusat operasi mereka , sudah begitu penat melayan dan membantu tapi bila sampai undi lain cerita. ini bukan soal merajuk tapi sepatut nya serahkan padi parti yang menang biar kita tengok mereka menjalankan tugas dengan baik atau suka berpolitik 24 jam. di situ kita akan dapat tahu prestasi masing2. Ayuh MCA dan GERAKAN, jangan buang masa dan tenaga, we support you all out!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s