Melayu harus di kembalikan keris nya

Sifat kepahlawanan Melayu kendur. Cuma berkat dari nama negara berpaksikan kepada perkataan Rahman, maka Melayu masih berkuasa di Malaysia. Lain nya tiada.

Maka kelayuan ini harus disemai dengan memberi balik keris Melayu kepada semua Melayu.

Aku syorkan kepada Najib fikir lah. Dan beri lah. Kehilangan keris Melayu keatas semua Melayu melawan keganasan dari puak sendiri dan puak Cina merata merata dari utara ke selatan.

Engkau buka kan semua peluang kerja kepada anak bangsa tanpa perlu mengikut peraturan jahat bangsa Cina. Engkau beri peluang kepada professional Melayu menjalan tugas tanpa perlu mengunakan panel sistem di seluruh negara. Lantikan terus mengikut kebolehan dan dari keiktirafan badan badan peofessional dari seluruh negara dan dunia. Engkau pecahkan semangat jahat sistem panel di bank bank, syarikat syarikat syarikat swasta, syarikat syarikat GLC dan lain lain organisasi.

Jikalau Cina boleh memberi muka kepada bangsa Cina yang tidak mempunyai kelayakan professional dari dalam dan luar negara menjadi professional tempang negara tanpa prngiktirafan mana badan profesdional, mengapa harus di sekat kaum Melayu yang telah di iktiraf oleh semus badan professionsl dunia menjadi professional di mana mana tanpa perlu memohon menjadi panel kepada syarikat mereka. Melayu professional di sekat menjadi maju kerana sistem yang di bina oleh kaum Cina. Buka pintu ini dan mereka boleh menjadi kuasa besar di masa masa mendatang.

Beri peluang kepada Melayu menjadi Pahlawan di negara mereka sendiri.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s