93% pengundi Cina undi DAP, maksimum Cina boleh buat untuk jatuhkan Melayu untuk kuasa

93% Cina undi DAP untuk bantai Melayu tetapi gagal, dan jikalau 100 % pun Melayu tetap akan menjadi pemerintah di Malaysia. Itu sudah maksimum kekuatan Cina berpolitik di Malaysia.

Jadi apa anda takut pada Cina?

Kita boleh kata mereka apa apa kita suka, kita boleh buat apa apa kita hendak buat. Dia bising pun apa mereka boleh buat? Kekuatan mereka sudah maksimum tetapi masih tidak berjaya.

Jikalau busuk hati kita boleh balas dengan busuk hati, jikalau jahat kita balas dengan jahat, jikalau sombong kita balas dengan sombong. Kita tahu mereka ingin kuasa memerintah sedangkan kuasa itu ada dengan kita.

Kita kurangkan aset kepada mereka dan kita kembang aset untuk kita. Mereka bersyukur dengan kebaikan kita kita sedekahkan kepada mereka dan mereka harus respek kaum Melayu seperti mereka lukis kan kartun Melayu tunduk kepada Cina kaya. Sekarang Cina mesti tunduk kepada Melayu!.

Kita luruskan undang undang dan perangi rasuah perangi perniagaan kotor termasuk kesemua kedai kedai yang tidak mengikuti undang undang, perangi mereka yang larikan cukai dan buang pembelot bangsa dari kalangan mereka dari dalam kerajaan.

Kita akan berjaya hanya dalam tempuh yang amat singkat.

Hidup Melayu. Ajar Cina erti kesyukuran seperti orang orang Kelantan ajar Cina Malaysia erti kemulaian bangsa Melayu.

Mereka telah lupa, Melayu adalah bangsa yang berseni dan pandai berpolitik. Dari zaman berzaman.

PS: ada orang politik berkata Pru 13 ada lah ibu kepada semua pilihan raya, dan jawapan itu ialah Cina tidak kemana di Malaysia melainkan tunduk dan setia kepada Melayu. British pun tahu hal ini semasa mereka memberi kemerdekaan kepada Melayu.

Mengikut cara yang di perkenalkan Nik Aziz, bila Cina bongkak dan sombong datang kepada kita kita ludahkan muka mereka. Itu Nik Aziz sudah ajar kita bagaimana nak buat kepada orang yang bukan geng kita. Ludah muka dia. Kita kena ikut lah, sebab dia ulamak!!!!. Ikut bro, ludah muka mereka bro bila sombong dan bongkak!. Nik Aziz ajar bro.!!!

Advertisements

One thought on “93% pengundi Cina undi DAP, maksimum Cina boleh buat untuk jatuhkan Melayu untuk kuasa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s