Nik Aziz banyak makan buah zabit cap Tok Guru — he he he.

Pandai lah dia. Sebab makan buah zabit cap tok guru tiap hari.

Aritu dia kata letakan calun dari Kelantan di Putra Jaya strategi PAS dan dia sangat sayang pada Husam Musa.

“Dia tu orang yang saya amat sayang” kata nya dulu semasa orang tanya tentang Husam ke Putra Jaya.

Dalam otak dia tau Sultan tidak suka sangat kepada Husam Senirekacipta nih.

Habis saja pilihan raya terus berhenti jadi MB. Suruh Mat ganti dia tanpa beri tau Husam. Mat pun recommend kawan kawan dia jadi ahli mesyuarat negeri, tanpa di senaraikan Husam dan kawan baik dia yang Sultan kureng senang dengan kerja kerja buat batu asas dan cilok duit derma, terutama mengunakan nama baik istana dalam group Royalti.

Nik Aziz tak masuk campur dah. Husam dah kena buat demostrasi depan MB baru bertanya kenapa nama beliau tak masuk list.

Bila dia tanya Nik Aziz, Nik Aziz kata “Mana aku tau Sam, mu gi tanya Mat lah”.

He he he, dia kata sayang Husam tetapi sebenarnya tidak. Dia pandai buang orang sebab makan banyak buah zabit. He he he, Husam batu asas kena buang batu, dan tidak ada lagi asas untuk dia di lantik ahli majlis dewan undangan negeri. Habis Annuar Ibrahim orang dia kena buang batu di Kelantan.

2 thoughts on “Nik Aziz banyak makan buah zabit cap Tok Guru — he he he.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s