Wahai Cina Malaysia, kita tidak perlu Cina untuk perintah Malaysia!.

Cina silap perancangan didalam mathematic. Aku ingat Cina pandai ilmu hisab, rupanya tidak dan bodoh rupanya.

Tak payah join PAS pun UMNO masih perintah Malaysia. Itu keputusan PRU 13. Jadi Cina, dengan mengunakan isu isu berat sebelah, boleh memperdayakan ramai Cina muda dan tua undi DAP.

Jika kita mahu lagi kuat, kita antara PAS dengan UMNO mempunyai banyak persamaan, yaitu kita makan makanan sama, dan boleh bersatu bila terancam terutama bila kita tahu Cina immigrant ingin memerintah sebuah kerajaan Melayu Islam.

Tidak mungkin terjadi, dan anda semua akan terus menjadi second class citizen sampai kiamat. Kenapa saya berkata begitu, ini kerana antara kita amat berbeza, dari semua segi isu dalam isu kehidupan, dari makanan, hobi, pelajaran, bahasa dan juga agama.

Kita boleh perintah Penang sekarang ini sekiranya kita bersama PAS. Jadi keinginan anda memerintah membuta tuli serta ingin menukar corak kehidupan orang Melayu seperti beragama akan di tentang oleh semua Melayu dan satu masa kami akan bersatu membuang anda keluar dari kerajaan.

Buat masa ini kita masih perintah Malaysia jadi tiada halangan pemerintah menjalankan kuasa undang undang negara seperti memansuhkan sekolah kebangsaan Cina, menguatkuasakan rang undang bahasa kebangsaan, mengurangkan para pekerja bangsa Cina serta menguatkuasakan undang undang kerajaan tempatan secara menyeluruh seperti menutup perniagaan di Petaling Street yang menjual barang barang tiruan dunia dan yang serupa di seluruh negara.

Kita tidak perlu bangsa Cina sebagai menteri di Malaysia walaupun pandangan dari orang orang politik veteran berkata sebaliknya. Apa yang dikatakan oleh veteran politik Melayu seperti Dr Mahathir Muhamad adalah pandangan perbadi mereka yang mempunyai pengalaman luas semasa memerintah dahulu kala, tetapi tidak semesti nya pandangan seperti itu sesuai lagi buat masa ini.

Berkongsi kuasa itu hanya merupakan salah satu sifat pemurah Melayu dan tidak berkongsi kuasa pula adalah sifat kepahlawanan mereka, yaitu salah satu sifat sebaliknya.

Jadi kesimpulan nya, kami tidak perlu bangsa Cina sedikit pun untuk mendirikan sebuah kerajaan yang maju dan berjaya di Malaysia seperti yang terjadi sekarang selepas keputusan dalam PRU 13, dan saya amat bersyukur dengan Allah setelah awak bangsa Cina memilih DAP dengan itu kami di dalam kerajaan telah di selamatkan dari berkongsi idea dengan satu bangsa low class yang ada berbagai bagai kerenah yang buruk buruk seperti suka menipu, merasuah, dan berhati busuk.

Anda harus faham demographi dan ilmu hisab yang mudah mudah dahulu sebelum berhasrat untuk menguasai politik dunia Melayu. Sekian, itu pandangan aku.

PS: Aku berharap kerajaan Melayu akan tidak terpedaya dengan rasuah dari bangsa Cina lagi.

Advertisements

One thought on “Wahai Cina Malaysia, kita tidak perlu Cina untuk perintah Malaysia!.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s