Putra Jaya – Fakta Pekerja Kerajaan adalah Rakyat Kelantan harus di lihat secara serius dan di ganti dengan rakyat dari negeri lain.

Walaupun BN menang dengan majoriti 5, 541 undi, perkara yang ketara ialah bagaimana pegawai kerajaan boleh memberi undi kepada Husam Musa sebanyak 4,402 undi, sedangkan beliau adalah seorang pemimpin negeri Kelantan yang tidak mempunyai kaliber mempengaruhi pengundi celik mata dan hanya boleh mempengaruhi para pengundi kelas bawahan yang mempunyai daya fikiran rendah dan taksub.

Keputusan kerajaan Pusat mengambil para pekerja dari kalangan bawahan dari rakyat Kelantan dan di letak sebagai pengundi di Putra Jaya menimbul kan persepsi bahawa tindakan itu tidak memberi kesan positif keatas kalangan kaum ini yang masih taksub kepada pemimpin berkualiti rendah dari Kelantan. Di beri perkerjaan tetapi lawan boss. Buang lah jenis ini secepat mungkin. Ini berlaku di semua negara dunia. Harus di buang orang yang tidak berterima kasih kepada pertolongan orang lain.

Sudah sampai masa kerajaan menolak permintaan pekerjaan dari rakyat Kelantan, dan di beri peluang pekerjaan kepada rakyat dari negeri lain seperti Johor, Selangor, Kedah, dan lain lain negeri.

Advertisements

2 thoughts on “Putra Jaya – Fakta Pekerja Kerajaan adalah Rakyat Kelantan harus di lihat secara serius dan di ganti dengan rakyat dari negeri lain.

  1. setuju..baik amek rakyat dari2 kubu kuat BN…couldn’t care less if kelantanese choose to be fucked in the ass for another 5 years by puaka ajaran syiah…korang tabur emas kat situ pon diorang mesti undi passpisspuss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s