Maaf cakap, Nik Aziz adalah Zorro yang pecat Ustaz Nasaruddin MP di Bacok.

Orang Kelantan sudah tidak sabar tunggu 5 hb Mei ini. Terutama masyarakat Islam di Bacok Kelantan. Meluat luat melihat muka Zorro, yang pada sesuatu masa di kenal sebagai tok Guru, dan dalam sesuatu masa di kenal sebagai Robin Hood.

Zorro lah yang pecat Nasaruddin. Nasaruddin mencerita dan memberi amanat kepada umat Islam bahawa DAP akan mengunakan agama Christian sebagai agama rasmi di Malaysia semasa berceramah mengenai sambutan kemenangan DAP di Miri, Serawak.

Kerana sebab pendedahan fakta itu Zorro buang ustaz Nasha, kerana Zorro bukan beragama Islam, beliau tidak ada agama dan cenderung membenarkan DAP ubah Malaysia menjadi negara Kristian.

Semasa dia menyamar sebagai tok Guru dia berkata negara berpaduan dengan UMNO tidak akan wujud, kerana UMNO itu kafir.

DAP itu ISLAM kah sehingga apabila Nasharuudin pecah tembelang DAP untuk ubah Malaysia kepada negara Christian, Zorro bersusah payah dengan faktwa dan belebongwa main peranan memecat ustaz Nasha?.

Apabila tersebar di internet bahawa Zorro ubah peranan menjadi Robin Hood dengan mempunyai berpuluh keping atau bidang tanah, beliau berkata hanya pemegang amanah.

Ini cara pegang amanah semacam Robin Hood lah. Lepas simpan lama lama baru cakap pegang amanah. Robin Hood dan Zorro buat kerja seperti itu.

Sekarang saya hendak tanya, Nik Aziz ini orang ke gapo?. Islam tolak, Budda terima. Islam tolak, Christian terima. Orang biasa tolak, pondan dan gay serta umat kaum Loh terima. Orang baik baik tolak, penzina terima.

Jadi dia ni jenis apa, orang ke gapo dia nih?.

Cuba jawab.

20130501-201209.jpg

Para pengundi Bacok tak tahan tunggu 5 Mei untuk pangkah BN.

1 thought on “Maaf cakap, Nik Aziz adalah Zorro yang pecat Ustaz Nasaruddin MP di Bacok.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s