Kerajaan Kelantan gelisah kerana internet dan media baru

You tube, imgur, facebook, asyik.tv, twitter,blog, whatsup, Chat, dan lain lain application baru telah mengelisahkan pemimpin PAS terhadap segala apa perancangan mereka bagi mengekalkan pengaruh pemerintahan mereka di Kelantan.

Segala bentuk fitnah dan perkara yang tidak benar yang digunakan oleh mereka di sanggah dengan fakta kebenaran hanya dalam masa lima minit. Sebelum ini fitnah dan pembohongan berada dalam benak pendengar berbulan bulan lama nya.

Bagaimana Husam di malukan dengan fitnah ke atas JAWI dengan di saman oleh pihak berkuasa bila berbohong kepada rakyat tentang pembuangan ahli jawatan kuasa masjid di Putra Jaya hanya beberapa jam setelah beliau berbohong.

Juga bagaimana malu nya Nik Aziz apabila orang ramai tahu mereka yang mengerjakan solat Jumaat tempuh hari terdiri dari mereka yang di upah dari serata tempat dan bukan terdiri ahli qariah Putra Jaya dan juga penggundi berdaftar di kawasan itu.

Sejam Nik Aziz berbohong seluruh warga muda Malaysia tahu dan di bangkang tanpa perlu bersua dengan beliau lagi. Sejam selepas Nik Abduh berkata Allah suruh ambil Putra Jaya, beribu anak muda Malaysia ketawa besar, dan memberi reaksi negatif keatas kenyataan beliau serta meremehkan keilmuan anak Nik Aziz itu.

Zaman ini adalah zaman kebenaran. Mereka tidak boleh berbohong lagi seperti 23 tahun dahulu.

Selamat tinggal wahai kaki pembohong.

Bas station KB tidak pernah berubah semenjak 40 tahun dahulu. Dan PAS dan DAP ingin ubah. Cuba ubah keadaan rakyat anda dahulu baru fikir nak ubah orang lain.

20130429-115529.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s