Nik Aziz pakar strategist PAS

Selepas 5 Mei nanti kita akan melihat ramai orang Cina bukan Islam di semanjung menjadi wakil rakyat dan ahli parlimen mewakili orang orang Islam Melayu hasil dari dua pakar strategist iaitu Nik Aziz dan Lim Kit Siang.

Dengan kebenaran dari Nik Aziz orang bukan Islam layak menjadi wakil rakyat mewakili orang orang Islam dengan mengunakan platform PAS dan akan menjadi sejarah dalam perundangan di Malaysia dimana wakil yang akan menang itu adalah wakil PAS walaupun mereka ahli DAP.

PAS tidak berhak menahan mereka dari menjalankan aktiviti politik DAP dengan kemenangan mewakili PAS.

Jualan murah parti PAS kepada Parti DAP di sanjung baik oleh pakar strategist DAP dan mereka dengan senggaja merusakan aktivti pemilihan ahli CEC supaya ROS mengambil tindakan memansuhkan permilihan itu dan menerima tawaran PAS untuk bertanding di atas tiket PAS.

Nik Aziz terkenal dengan kelakuan gerak kerja di tipu dari belakang tidak sedar dengan penipuan licik kaum bukan Islam untuk mendapat pengaruh dari penggundi Melayu Islam dan telah terperangkap mainan politik kotor orang bukan Islam untuk memerintah negeri dan negara Melayu.

DAP selepas tidak berjaya dengan 13 Mei sekarang telah berjaya memegang tengkok PAS supaya mereka boleh mewakili orang orang Melayu yang mereka bunuh semasa peristiwa itu dan sekarang menjadi musang berbulu ayam untuk terus menghina dan menghancurkan Melayu kerana kebijaksanaan atau kealpaan pakar strategist PAS Nik Aziz.

Semoga kesemua umat Islam faham isu ini dengan jelas dan terang dan kenangkan bahawa perosak alam Melayu adalah pakar strategist PAS, Nik Aziz dan pakar strategist DAP, Lim Kit Siang.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s