Last Call untuk menang Pandan – petition Chua Soi Lek pula.

Pahang ada buat pertukaran calun, Selangor belum. Dengan itu masih ada chance untuk menang di Pandan.

Pertikaian peribadi dalam MCA antara gigantor mengenyangkan 60 cawangan UMNO Ampang. Dan calun di senangi Ong Kee Teat jadi mangsa orang kenyang makan KFC dan ayam penyet bergolek.

Cina gaduh Cina, Melayu kenyang. Tapi kawasan hilang. Orang tidak ada diploma tiba tiba mempunyai diploma terus menjadi winnable candidate. Sedangkan dia tu kaki goyang kepala di kelab malam telan ganja. Orang tidak pernah berkerja di beri tugas sebagai winnable candidate. Whats up brother, ada goyang juga kah?

Ini contoh keadaan awal BN akan gagal mempertahan Ampang, dan Pandan menjadi laluan mudah kepada Rafizi lembu mendapat kemenangan.

Bila MCA mendapat pulangan tinggi dari the Star yang nampak menyokong DAP tetapi tidak, ada ura ura para orang kuat dari sana untuk memberi BRIM dua kali lebih tinggi dari BN. Dengan itu di pilih calun wanaraba-raba atau calun perahu tolak.

Sekarang, jikalau nak aktif kan laluan top up di kawasan Ampang dan Pandan BN kena tanya Master Noh mengapa hang jadi begitu, ada kah Master Ghani masih berkuasa disini atau Master Noh, atau dua dua sesekali?

Sesekali ku rasa teringin, ….. nak jadi Ayahanda.

Tukar, mesti pakai di Selangor jugak. Bukan sahaja di Kelantan. Jikalau mau Selangor lah, terutama Ampang dan Pandan. Kalau tak hendak tak per, ada aku nak kisah!.

PS : Boss sudah jumpa orang kuat kerja semalam dengar lah apa dia cakap. Jangan lah tak ambil pot, boss. You boss la boss, bukan Ayahanda!!!.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s