Suka betul Harakah buat fitnah mengunakan fakta yang belum tentu sah. Bila di beri video tidak mahu mengaku.

Kenapa harakah suka buat cerita yang belum tentu betul fakta nya, dan mengunakan nya bagi menaikan sentimen boros supaya mendapat perhatian rakyat?

Muka tengah harakah 15 18 April 2013 penuh dengan fakta bodoh yang belum pernah di sahkan oleh sesiapa.

Memang hasrat harakah ingin menaikan sentimen benci pada pemimpin, dengan mencetak satu muka penuh akhbar tersebut bertujuan menjatuhkan maruah Najib dan isteri.

,

20130415-002354.jpg

Bila orang lain buat fitnah mula melenting bagai badak sumbu. Ini tidak lain tidak bukan satu tempat pencetus politik fitnah di negara ini dan ianya bermula dari media seperti ini yang tiada kredibiliti. Jikalau di lihat kilang fitnah hebat datang dari kumpulan kumpulan media pakatan.

Maaf cakap. Sekarang orang lihat bukti dengan warna dan fakta terang, seperti video sex kumpulan kuat agama. Rakyat sudah kurang minat dengan fakta angan angan seperti di dalam media harakah, dan sudah tentu percaya apabila lihat dan dengar adegan sensasi dan suara keseronokan puak puak lupa agama dan hanya bertopengkan Islam.

Saya harap ramai para media mengeluarkan video yang menunjukan kepuraan kaum pelampau agama ke mata rakyat sebagai menahan serangan bodoh dan membalas fitnah dengan benda yang lebih berfakta seperti tayangan video kerenah jahat ahli ahli bertopengkan agama dari pihak media seperti harakah.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s