Geng Nik Aziz terkentut sebelum PRU13. Fatwa – tak boleh guna, Fatwa Kebangsaan yg di sah kan okay. Belebongwa Nik Aziz kali ini polis tangkap: ambik engkau

Fatwa fatwa jikalau buat lagi, merusakkan akidah rakyat; tidak di benarkan. Tangkap masuk jail dan cakap lah fatwa dan belebongwa itu dalam lokap seorang diri. PDRM telah memberi amaran.

Tok Lebai dan tok guru separuh empok, ustaz budak kecil jaga mu semua, kamu di benar buat belebongwa dan fatwa itu dalam lokap depan cermin muka seorang diri.

Dengar cerita tuduhan fitnah kepada parti UMNO seperti menjadi pengedar video sex Mustapha Ali akan di saman sebelum pilihan raya. Parti PAS dan Mustapha Ali mesti bertanggung jawab dalam masa 24 jam.

Huh, baru betul jalan cerita. UMNO buat tak tau saja dahulu kala, sekarang ini semenjak parti ada spenda heboh, baru buat kerja betul saman. Itu harakah tu asyik cerita yang belum tentu sah, harap UMNO dan Najib saman mereka sampai berak cair.

Jikalau boleh UMNO saman Hadi juga kerana kata UMNO terlibat. Lagi pun dia tu ada buat belebongwa yang teruk. Aku ahli UMNO aku sokong 200%.

Orang orang kanan DAP yang bawa member rakyat Singapura tu juga tangkap sahaja, ini geng geng bukan rakyat Malaysia sibuk nak tolong Lim Kit Siang tu. Apa jadah nya nak jadi rakyat Malaysia pulak.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s