Tentang Isteri, Bini, Berbini dan Bini Bini, dan tino.

Jangan salah faham, ini hanya boleh di guna pakai untuk orang orang PAS sahaja.

Kerana, urusan isteri kepada orang PAS adalah urusan “second thing in my mind” yang penting PAS adalah sebuah jentera, sebuah toll plaza, untuk memunggut duit derma, untuk kegiatan kegiatan parti.

Apa yang isteri tidak tahu, kegiatan parti mereka itu termasuk parti berbini, parti bini bini, parti bertino tino. Isteri di climatekan dengan aku janji “mu lawan mu talak satu” sindrom, maka urusan “second thing in my mind” jadi urusan utama apabila wang derma penuh kocek.

Berbini itu bagi orang PAS, sedap dan lazat. Omm!, seperti iklan KFC, sedap dan lazat!!. Kita nampak dengan jelas dari video video perlakuan berbini atau bertino orang PAS. Bagaimana suara “his, his, his, omh” terkeluar mulut dan gerak nafas semasa berbini. You know, semacam kambing janapari. Dan semakin kuat bila bini bini mengerang. Seperti liur terkeluar bila lihat nasi ayam semasa lapar.

Bagi PAS berbini benda okay. Berzina pun okay. Kedua dua nya sama.

Bagi yang berusia berpangkat datuk, ulang tayang video kegiatan Parti itu boleh memberi kesan kepada cucu dan anak anak serta isteri masing masing.

Aku harap, kegiatan derma dalam PAS di hentikan. Dengan kurang duit derma kegiatan parti seperti berbini bini akan kurang dan menyelamatkan isteri isteri para orang orang Islam. Katakan Islam menyanjung tinggi kaum Wanita?.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s