Hadi Awang di nasihat jangan busy body isu video sex, lebih afdal bela penerima BRIM dari di lembu dan ayamkan.

Di, buat aper penat bela Stopa Ali, dia nutuh, dia sedap, dia diam, mu gi bela dia. Itu baru video dunia, video tuhan seksot mu nak gi bela dia gak ker?.

Tak pasal jer, tangan Stopa kata “ya ambo gesek gesek rit dia tu, bagi basah”. “Ambo pun goyang jugak” kata punggung Stopa. “Ambo jong nyelam hari tu, dalam tak dalam adalah empat lima inci” kata pak da Stopa, bila tuhan tanya.

Di, tak kan mu nak blebong kata pada tuhan heh, pak da, tangan dan punggung Stopa buat fitnah dan blebong pada tuhan, Di?.

Lepas tu mu nak kata macam mana bila mu dengar “ah, oh, ah, oh, ah, hmmm, ahh” di perdengarkan balik? Audio yang lebih changgih lagi dari la ni, bila mu dengar pas ko mu naik steam!.

Susah Di, mu dok support atau protek kes macam ni. Mu ni presiden, tak pasal lak jadi macam presiden Husni Mubarak.

Mu heh, patut gi support atau protek orang orang miskin yang terima BRIM dari dok kena di ayamlembukan oleh Nik Aziz. Di, Nik Aziz bukan presiden Di, dia tu am am jer. Dia pun diam bab bab video ni Di.

Aduh, mu nak dengar dengar lah. Tok Say tak per. Aku tak rugi gapo gapo.

shima

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s