Nik Aziz dan Cina Cina Malaysia tergulung antara manusia yang tidak di naungi oleh makna Al – Rahman, yang mengasihani

Al Rahman yang amat mengasihani dan penuh rahmat. Antara nama nama Allah. Dan ianya perabadian nama kerajaan Malaysia yang di pimpin oleh Barisan Nasional.

Cina Malaysia tidak mengerti perabadian ini, dan juga ianya juga telah menjadi “pain in the ass” buat Nik Aziz di mana ini harus di tentang untuk kesenambungan politik Islam beliau di Kelantan.

Bagi tujuan itu Cina Malaysia beralih arah kepada Dap dengan membunuh Cina MCA dan Gerakan dalam PRU 13 nanti. LIm Kit Siang ke Gelang Patah untuk mengambil peranan membunuh Cina dari menjadi para menteri kabinet kerajaan akan datang. Di Kedah, Perak dan Pahang, DAP juga beriktiar membunuh peluang kaum Cina dari menjadi menteri kabinet kerajaan baru selepas PRU 13.

Adakah kaum Cina tidak di rahmatkan Allah semasa mereka menjadi menteri kabinet sebelum ini?. Satu persoalan yang sukar di jawab, walau pun begitu keluh kesah mereka semasa menteri kabinet sebelum ini ramai terdiri dari Cina MCA dan Gerakan menunjukan bahawa menteri kabinet Cina tidak menyukuri rahmat serta tidak memberi kerahmatan kepada kaum mereka sehingga berkeluh kesah yang mendalam.

Menteri perumahan tempatan dari Kedah, sebuah negeri Melayu, memberi segala pertolongan yang besar kepada kaum Cina semata mata kerana politik semasa membahas akta perumahan baru baru ini tidak melambangkan beliau faham akan harus nya memberi rahmat kepada seluruh rakyat terutama kaum Melayu dan itu merupakan satu dosa besar kepada al Rahman.

Beliau dari Parti MCA dengan majoriti rendah sanggup mengadaikan al Rahman, dan tentu lah akan terbuang dari lindungan kerahmatan di negara Melayu ini.

Angin perubahan dari sinar Al Rahman akan melenyakkan semua menteri Cina yang tidak bersyukur dengan nama besar Allah, dan ianya juga akan melibatkan menteri besar menteri besar yang lain termasuk yang tersohor dengan keceluparan mulut Nik Aziz.

Beliau terbuang dari sinar al Rahman kerana bersama mengikut selira menteri menteri kabinet Cina yang tidak menyukuri rahmat tanpa di sedari oleh beliau sendiri dengan memihak kepada pembunuh Cina Malaysia, DAP.

Begitu lah tuhan menjalankan kehendak Nya. Tanpa anda sedari, terutama Nik Aziz kerana dosa besar dengan mendua kan Allah. Satu Allah untuk agama, satu Allah lagi untuk politik.

Seterusnya itu lah sebuah arus perdana sinar Al Rahman di Malaysia dan terbentuk nya sebuah kerajaan baru selepas PRU 13 adalah sebuah kerajaan yang di limpahi rahmat Nya, dan terdiri dari kalangan menteri Melayu yang terus bersyukur dengan al Rahman, tanpa Cina kafir yang tidak tahu bersyukur, sama ada MCA, DAP dan Gerakan.

Keramat dari al Rahman akan mengajar Cina Malaysia kepada perasaan rendah diri kepada arus agama Islam di Benua Asia.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s