Macamana melawan sumpah undi Pas dan Pakatan

Buat kerja senang. Jangan terpengaruh dengan desakan ketua parti anda bersumpah dengan nama Allah supaya terus mengundi mereka sedangkan hati anda tidak mahu berbuat demikian.

Bila perkara itu akan terjadi, pertama nya niat di dalam hati anda bahawa apa yang anda cakap kepada mereka itu adalah perkara yang terpaksa serta dengan memohon kepada Allah agar di lindungi oleh Nya.

Dan ingat apa bila ketua Pas memaksa anda menyebut perkataan “dengan nama Allah saya akan undi Pas atau Pakatan”, bayangkan bahawa perkataan Allah itu sudah di tukar mereka kepada God, Mother Mary dan roh kudus. Jadi tidak mengapa kita berkata dalam sumpah yang di paksa keatas kita kerana perkataan Allah itu bukan Allah yang MAHA ESA, tetapi TUHAN ATAU GOD seperti mana yang LIM GUANG ENG nyatakan tempuh hari.

Setelah menyatakan sumpah itu, anda boleh bersembahyang sunat memohon perlindungan Allah dari orang orang gila yang menyuruh dan memaksa anda bersumpah supaya mengundi mereka.

Pada hari mengundi, UNDI BN untuk bangsa, agama dan tanah air.

Apa apa yang di beri, terima. Tetapi ingat pemberian dari PAS adalah pemberian yang tidak ada guna kepada kita dan masyarakat. Mereka, setelah memenangi kerusi dalam PRU, terus gadai tanah hak MELAYU kepada CINA seperti di GUA MUSANG. Perkara yang sama di buat oleh kerajaan Islam Suluk zaman dahulu kala. Gadai, gadai dan gadai, duit gadaian, di sumbat kedalam mulut sendiri.

Bila terdesak, serang SABAH. Kita bila terdesak hendak serang siapa? Amerika? Baik fikir dalam dalam.

Sudah menjadi perkara wajib bagi umat Islam menjatuhkan semua wakil rakyat PAS. Apa tah lagi apabila LIM KIT SIANG DAN KARPAL SINGH mengunakan logo PAS.

Anda di kecualikan dari sumpah sumpah itu kerana ianya di paksa tanpa kerelaan hati anda mentalahan pula ALLAH dia adalah GOD, Mother Mary, dan sewaktu dengan nya.

Hidup Islam. Hidup Melayu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s