Bila sudah berjanji dengan syaitan untuk kuasa, hancur segala perbuatan.

Ada orang open-minded. Ada orang closed-end minded!.

Bila dengar lelaki main lubang tahi belakang lelaki lain, kumpulan open-minded berkata “ya lah tu”. Yang tertutup lintut pula berkata, aku pun tak main macamana dia nak main. Mereka tidak percaya.

Bila kita tanya seekor beruk, beruk akan berkata, “itu kerja manusia, kita tak main belakang.”

Manusia jenis apa main belakang jantan lain? Beruk tahu jenis manusia main jantan lain, yaitu manusia yang telah mengikat janji dengan syaitan untuk sesuatu urusan atau kehendak dunia.

Bukti untuk di gunakan bagi menyatakan benar atau tidak perilaku sumbang manusia itu ialah apabila perbuatan itu dilakukan berulang kali. Bukan sekali. Bukan dua kali. Banyak kali. Dan terbukti.

Adakah rakyat Malaysia semuanya open- minded?. Dan boleh menerima bakal perdana menteri mengambil masa rihat lunch time atau makan petang selepas mesyuarat di parlimen pergi bersua dengan pendadan rambut, tukang jahit, isteri kawan kawan, mahasiswa, gundik di rumah urut, dan lain lain lagi semata mata untuk memuaskan nafsu sex sama ada straight, gay, atau both?.

Di negara luar semua mereka ahli politik jenis begini telah di singkirkan. Kita rakyat Malaysia terkial kial untuk menyingkir manusia seperti ini dari menjadi pemimpin kerana di perbodohkan dengan bukti yang perlu di tunjukan.

Sekarang bukti adalah amat jelas. Masih kah anda semua boleh menerima manusia jenis semacam ini? Jikalau beruk pun tidak menerima manusia sejenis ini, kenapa kita manusia yang mempunyai akal tidak boleh menolak manusia gila ini?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s