Tambah kuasa, makin cucuk makin kuat aku beri – Jin Afraid

Jin Afraid: “Bagus, engkau ikut perjanjian kita berdua, ingat tiap seminggu, cucuk seorang aku top up engkau nya kuasa, semua orang gerun, faham?

Lantui: “Aku dah buat tiap minggu, tapi bila aku jadi PM nih? Engkau semacam kerajaan Negeri Selangor, janji tak di tepati!.

Jin Afraid: “Mana pulak, tiap kali aku beri kau menang kase, kan aku dah kata, aku power nya. Itu perjanjian kita. Selagi engkau bantai buntut, faham. Okay, minggu ini siapa, minggu lepas siapa, dan untuk lebih power engkau bikin tiap hari. Faham”

Lantui: “Hey, you. Hang suruh aku jadi gila kah? Itu buat diam diam pun ada blogger ambik gambar dan vedio. Masuk blog, nak mampus, lagi pun siapa lagi aku nak cari. Semua gambar muka semacam aku. Hang tak boleh ker kasi camourflash. Kasi taruh muka engkau ker!.

Jin Afraid: “Hang nak jawatan PM ker? Ikut lah perjanjian kita, aku bagi power hang jadi PM, kau bagi aku jubor bila hang bantai sesiapa yang hang suka.”

Lantui: “Aduh. Sakit lah berjanji dengan engkau nih. Jawatan itu pun entah di mana. Malu aku.”

Jin Afraid: “Jangan hang pandai pandai nak bertaubat. Susah nanti aku nak hidup. Dulu semasa aku buat janji dengan Firaun, dia pun nak give up, tetapi aku tambah power terus tidak pernah bertaubat. Faham. Nak power tak?”

PS: PM = property manager.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s