Banyak kali kena hack oleh hackers, aduh heh!

Tak faham lah. Dah beberapa kali kena hack. Aku tak pernah fitnah fitnah orang. Lagi lah pulak guna bahasa sakit telinga. Tak pernah.

Tapi kena juga.

Engkau tau, bila buka blog hendak post kan cerita, tetiba wordpress kata blog engkau dah langgar peraturan antarabangsa. Mak eh. Langgar undang undang antarabangsa. Sejak bila pulak nih. Kalau Jacel Kiram tu okay lah juga kerana memang dia langgar peraturan antara bangsa.

Buat report pada wordpress dan cakap pada mereka bila masa aku langgar undang undang antarabangsa. Aku pun ada term untuk berblog antarabangsa. Tak koman nya blog kita tau tak.

WordPress jawab: Blog anda tak buat apa apa salah. Terus kan berblog. Hantam itu PKR, DAP dan PAS kuat kuat, sampai lenyek.

La. Engkau percaya?. Bab hantam tu aku tambah lah. Apa aku nak risau. Aku rasa si Kiram buat hal dengan aku. Dia tak suka Maleek suruh dia telanjang bulat menyerah diri.

Jaga jaga lah komer dengan si Kiram ini. Berblog empat tahun nyaris hilang weh. Pandai juga mereka tang internet wifi dan lain benda nih ya. Aku ingat dia orang main jampi jer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s