Manusia hebat. Beruk pun tak zap jantan sama jantan.

Beruk pun tak buat zap zap sama jantan.

Manusia hebat. Jantan boleh, betina boleh, pondan pun boleh.

Minta lah jangan tenggelam bumi Malaysia nih, kerana ada manusia hebat dari beruk main belakang depan, jantan betina, bapok pondan. Semua lipat.

Ramai orang harus bertaubat, kerana suka lantik manusia yang sebegini hebat dari beruk menjadi geng kumpulan mereka.

Aku banyak kali pergi zoo, wahai saudara saudara semua, tak pernah aku tengok beruk zap sama sama atau same jantina.

Beruk pun faham apa ker jadah nya tibai sama jantan. Mereka pun reti tak pasal keluar kunyit kuning.

Kalau beruk tak buat kerja zap zap macam tu, macam mana lah manusia boleh buat kerja yang beruk pun tak buat.

Manusia hebat. Harap sungguh jangan dapat bala tenggelam dalam bumi di negara ini balasan tuhan kepada pengamal bi polar seperti yang di siarkan dalam web pages ini.(rajagoyang360).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s