He he he, ya ka, dia kena perangkap kita? Kiram 111

Kiram LD: Hello Kiram 111. Perangkap last di buat dan di laksanakan.

Kiram 111: Hello Kiram LD, apa benda hang cakap ni?

Kiram LD: Kita tawan rakyat Malaysia, termasuk yang ngadung, bunuh mereka, letak di kawasan bom, tanam mereka, kita lari. He he he, spokeman dari MoF tunjuk gambar tu. Seluruh dunia tengok gambar rakyat mati. MoF tunjuk bro. Ban Ki Mon mesti marah nya.

Kiram 111: Ya kah? Kamu bunuh kaum Sulu jugak?

Kiram LD: Mereka the casualties of war. Apa peduli. Perangkap jadi. Sabah milik kita. Malaysia zalim. He he he he.

Kiram 111: Tak kan forensik dia orang tak check dulu?

Kiram LD: Bila masa nak check. Sibuk nak tunjuk kita dah mampus. He he he.

Kiram 111: abis apa aku nak buat?

Kiram LD: declare ceasefire, aku nak lari ni!.

Kiram 111: okay okay, nasib baik kau belajar dari Bud Dajo dan Bud Jolo.

Kiram 111: ceasefire ceasefire.

Spy: kepala butoh mu ceasefire, bunuh orang tak kira kaum sendiri pun hang lanyak. Kita bawa Kiram 111 ke Malaysia. Bodoh punya otak. Bila Malaysia berperang. Ini menghalau penganas. Bila kamu di iktiraf sebagai tentera boleh minta ceasefire. Kamu perompak dan pembunuh. Serah diri atau di bunuh. Okay. Ada faham?.

Aluar Ular Batu: kenapa aku tak fikir huh.

Radio FM: Aduh hai tanya pada pokok, kenapa batang goyang. Jawab pokok, batang goyang sebab tengok abang non goncang. Lagu baru cina doll.

Cam tu, kalau perompak atm larikan duit dan kena kepung boleh cakap ceasefire boss. Lepas ceasefire bawa lari duit tu juga. Apa macam ? Boleh kah gitu? Sedap lah perompak atm tu cam tu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s