Hello, hello, Arjaini, mana Kiram?, saya Kiram LD. Lahad Datu calling!

Arjaini: Yes, hello u Utusan Malaysia ke?

Kiram LD: Hotak mu, aku lah ni!. Kiram LD

Arjaini: Eh kan dah kojol, camna boleh call lak?

Kiram LD: Apa hang tau, Cina Sandakan bakar Iphone 5 dan Blackberry z10 semalam, aku ngap satu. Tu lah aku call nih. Mana Kiram 111 nak cakap sikit.

Arjaini: Engkau mana? Alam kubor ke? La, sana pun hang ngap orang punya! Tul lah orang Malaysia kata kita lanun. Eh eh nal beritahu apa?

Kiram LD: Hang khabarkan aku tengah rehat rehat ni. Banyak bidadari kat sini. Hang cakap Kiram hantar duit aku, sini pun pakai duit. Bidadari tak layan aku. Tak berduit.

Arjaini: Dia orang belum remit duit tu hang tau tak. Dia orang kata bos belum sign check. Kalau dapat nanti aku bakar RM10 juta kat engkau heh. Hey you, cam na kat situ tadi, pas ke?

Kiram TD: aku nyaris kena hang tau tak. Dia tanya siapa tuhan kamu. Aku cakap Kiram 111. Bila dia tanya agama aku, aku kata eh lupa lak apa ya. Habis kena henyak sampai perut bumi. Tetiba aku ada sini lagi. Jadi aku relak ler.

This entry was posted in Uncategorized and tagged by Admin. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s