Cara Nik Aziz beri ilmu kepada pemimpin dia. Cara Islam dia. Semua tidak reti. Itu Islam Nik Aziz. Islam Wellfire dan Islam Mercedes

“Ini bukan Islam (beri duit pertolongan), Islam beri ilmu kepada manusia”.

Memanglah Islam beri ilmu. Awak beri apa?. Mana ilmu nya?. Ilmu binatangkan orang selepas balik Mekah ke?

Mari kita tengok berapa banyak ilmu yang dia beri kepada kawan, saudara sauadara baru yang di Islamkan, dan pemimpin dia dan pemimpin DAP seperti Karpal Singh dan Lim Kit Siang.

Allah pun suruh jadi tuhan Kristian!!!. Ilmu ho ilmu.

Ahmad Yakub penolong dia, diberi ilmu yang dalam mengikut Islam Wellfire. Bila ditanya samaada syarikat yang terlibat dengan projek pembangunan di Hulu Kelantan menjalankan kerja mengikut peraturan atau tidak, mereka mengakui tidak tahu. Ini adalah kerana ilmu Islam Wellfire sangat tinggi. Maka tidak tahu. Apa dia tahu?. Adakah Nik Aziz ajar dia ilmu sebagaimana yang dia berkata Islam memberi ilmu?

Bila di tanya berkenaan tanah di Lembah Sireh, bagaimana keadaan pembangunan di sana. Mereka pula berkata biar lah syarikat itu lakukan sampai siap iaitu hingga tahun 2015. Sepuluh tahun hanya 1/5 kawasan yang siap. Siap ke pada tahun 2015?. Tak reti jawab. Sebab ilmu tinggi sangat. Ilmu insing. Minum todi jampi. Mereka pun tidak tahu. Apa ilmu Islam Wellfire yang diajar kepada pemimpin mereka ini bila tidak tahu untuk menjalankan tugas dengan baik?

Ilmu kepala korak mu nih. Bila masa Islam Wellfire yang di ajar oleh PAS mempunyai nilai ilmu?

Sedap mengatakan orang sebagai binatang lembu dan ayam.

Orang yang balik Mekah dan terus mengata orang binatang seperti lembu dan ayam adalah jenis “syaitan” yang dimasukan kedalam tin di bungkus ke Mekah dan apabila balik, keluar tin terus menjelma balik sebagai syaitan yang lebih besar.

Wallahuallam.

PS: Kalu tak say pilih UMNO kita pilih Berjasa. Biar mampus Pas yang kata kita ini semacam ayam dan lembu. Biul betul. Aku tak panggil kucing itu sebagai binatang, sedang kan seekor kucing itu memang lah binatang. Aku panggil kucing CAT. Tahu CAT. Nik Aziz tak tahu CAT. Dia tahu ayam dan lembu saja.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s