Bersama kepimpinan foolamak.

fulamak

“Melayu berpecah kedalam dua kumpulan”.

Sebenarnya tidak. Melayu tidak berpecah kedalam mana mana kumpulan pun. Melayu hanya satu. Yaitu yang mengamal cara kehidupan Melayu, bertutur bahasa Melayu, dan beragama Islam.

Yang berpecah bukan kumpulan Melayu. Mereka adalah kumpulan foolamak. Yaitu, manusia seolah-olah Melayu, tetapi tidak Melayu, mengamal kehidupan asing dari adat resam Melayu, seperti memakai jubah dan turban, dan memilih hidup seakan akan manusia tetapi bukan manusia, berbahasa asing dari Bahasa Melayu, dan mengaku mengamal hidup seperti orang bunian.

Sekiranya masyarakat mengkalsifikasikan kelompok manusia ini sebagai Melayu, maka itu menjadi satu kesilapan besar di dalam klasifikasi tersebut dan harus membetulkan klasifikasi itu sebaiknya selepas ini.

Kepimpinan foolamak adalah satu kepimpinan manusia jenis ini, dan organisasi itu tidak mengamal agama Islam. Mereka mengamal agama menyerupai agama Islam. Menyerupai dan agama Islam sebenar adalah dua perkara yang berbeza. Menyerupai adalah satu perbuatan ikutan, manakala agama Islam sebenar adalah sebuah ajaran sah mengikut al Quran dan Sunnah Nabi.

Foolamak tidak mengikut al Quran, tetapi hanya meniru dari ikutan al Quran.

Dalil pertama, al Quran menyatakan jangan menipu rakyat. Mereka menipu rakyat didalam semua segi, termasuk hal hal pembahagian tanah. Dalil kedua, Allah itu hanya satu, tetapi mereka berkata Allah itu adalah anak tuhan, bapa tuhan dan roh suci. Mereka boleh mencerai isteri tanpa peduli undang undang. Mereka zalim keatas kaum mereka sendiri dengan memberi air minuman dari neraka.

Saudara boleh mengkaji kepimpinan foolamak yang di uar uarkan oleh para foolamak mereka ini, dan sudah tentu masyarakat yang berbahasa asing dan berpakaian asing tersebut bukan golongan umat Melayu, kerana Melayu ialah satu bangsa yang mengamal kehidupan adat resam Melayu, serta beragama Islam. Para pengendali foolamak adalah umat dari kaum rakyat asing yang telah menyerap ke dalam wajah Melayu dan mereka bukan sahaja bercakap bahasa asing didalam sebutan harian tetapi mereka juga melakukan perbuatan yang pelik pelik seperti berpakaian jubah dan turban serta meletakan celak kening yang hitam legam dan menghantuk dahi ke simen supaya hitam legam.

Sah, mereka ini bukan Melayu. Mereka juga bukan orang Arab atau orang orang bangsa Negro. Bentuk badan serupa kaum Melayu, tetapi, mereka itu sebenarnya bukan Melayu. Mereka orang bunian kut!!.

Kesimpulan Melayu tidak berpecah sedikit pun. Kerana kumpulan yang disangka Melayu didalam barisan foolamak yang dikatakan berpecah belah itu sebenarnya bukan orang-orang Melayu.

Dan kini, kita orang orang Melayu tulin, akan mengambil balik negeri mereka dari mahluk asing di Kelantan, supaya kumpulan foolamak itu di tumpaskan dan diberi kaunselling supaya mereka menjadi manusia yang berguna kepada Malaysia dan dan lain-lain negara yang berdekatan.dan kembali kepada agama Islam tulin.

11

“Heh Dik, mu gi Doa BN KO gih. Biar mampus BN. He he he”. Jelmaan Islam dalam Kristianity atau Hinduism?

PS: Patulah, rupa nya mereka ini makhluk asing. Sembahyang pun di bawah pokok. Silap betul kita pilih foolamak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s