Mereka yang teraniaya dan berpecah belah antara keluarga kerana amanat Hadi bolih mendapat pampasan besar dari Hadi dan PAS dalam mahkamah syariah dan mahkamah civil, jika Hadi di saman sekarang.

Kesalahan ini menyerupai kegiatan Nazi membunuh manusia Yahudi, kerana kebencian yang tidak munsabah. Amanat Hadi ada persamaan dengan amanat Hitler.

Mereka yang teranaiya dan menghadapi kesusahan hidup disebabkan olih amanat Hadi Awang berhak mendapat pampasan dari PAS melalui mahkamah syariah dan civil. Ini perdapat aku.

Apakah jumlah pampasan itu yang bolih di pohon di mahkahmah?.

Peceraian dalam sebuah keluarga, perpecahan dalam keluarga, kerumitan dalam soal hal ehwal keluarga, dimalukan dengan sebab jenazah tidak dikebumikan dengan adil olih pihak tertentu, sembahyang dua imam, dan lain-lain kerumitan yang telah alami olih penduduk didalam kawasan dimana amanat Hadi di guna pakai.

Saya kira kesemua kos pampasan ini bolih mencecah RM5 billion ringgit dan bolih di pohon dari Hadi dan PAS.

Itu adalah pendapat peribadi aku, untuk seterusnya anda kira sendiri jumlah pampasan yang bolih dipohon dari Hadi dan PAS dari 1981 untuk kesemua perilaku kesalahan dan kumudaratan yang ditanggung olih semua mereka yang  terlibat.

hadi

Duit sedekah banyak, duit tabung Memali pun ada, jadi okay lah tu boss. Ramai Melayu merana kerana hang, so bayar lah pampasan ya?.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s