Nga Koming, Ngeh Cock Ham, hey Nicky Aziz, kamu semua letak jawatan lah. Apa tak malu kepada Sharizat ker?. Dia letak jawatan bila kes kecil daripada engkau orang, engkau orang jual beli beribu ekar tanah negeri Melayu kepada bangsa tidak berhak keatas tanah Melayu. Lagi teruk, lagi suwel!!

Skandal PAS DAP yang terbesar dalam sejarah Tanah Melayu.

Apa mahu tunggu boss. Letak jawatan lah, itu adalah perbuatan terhurmat. Jikalau tidak kamu semua terletak dibawah standard Shahrizat. Dan menjadi tiada standard. Hendak kamu semua jadi orang yang tiada kelas, no class brother?.

Buat baik berpada pada, buat jahat jangan sekali. Bila masa PAS dan DAP buat perkara baik bro? sekarang kena tang hidung mereka, perasuah besar rupanya. DAP dan PAS perasuah besar rupanya. Cibai betul kaum ini ya. Cakap orang paku serpih, padahal dia yang lebih. Rakyat MALAYSIA MAHU BEBAS RASUAH. KAMU SEMUA MEMANG RASUAH DALAM KES INI. LETAK JAWATAN LAH.

Letak jawatan lah. Nikcky Aziz. Ngeh Cock Ham dan Nga Koming.

Semua benda engkau orang buat sangat besar kesalahan nya. Jual Beli tanah Melayu di Kelantan supaya mendapat jawatan MB. Orang Kelantan pun kena sahkan IC beranak empat keturunan baru bolih beli tanah di Kelantan. Kepala hotak kamu bila jual tanah Melayu untuk jawatan MB, IC Nga Koming dan Ngeh Cock Ham tu keterunan dari Kelantan kah. Jubor kamu mereka dari Kelantan. Sial betul. Tipu kami ya.

Cibai betul perangai kamu semua ya.

Letak jawatan cepat. Ini tempat manusia yang baik-baik sahaja. Jubah dan membaca ayat suci al Quran telah makan diri kamu, menyorok keburukan dengan kelakuan baik didepan manusia.

nga ngeh ngok

PS: Nicky, hang tidak payah lah pakai jubah dan kopiah, pakai kain pelikat dan semutar lah pulak, jadi semacam jahiliah dulu lah. Buat apa hendak berselindung dengan jubah. Sekarang bala telah tiba kepada kaum kamu kerana mengajar Cina Kafir membaca al Quran tanpa reti makna dan fahaman SERTA mengkafirkan orang Islam lain dan mendoa jahanam kepada Melayu Islam. KAMI DESAK KAMU SEMUA LETAK JAWATAN DARI MENJADI WAKIL RAKYAT DALAM NEGARA INI. TIADA TEMPAT BAGI PERASUAH.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s