Menang PRU 13, Dap tongsampah dan “shredderkan” Nik Aziz dan Haji Hadi lumat menjadi bubur beras!!

Mereka, ahli DAP, tolak semua Melayu sebagai pilihan menjadi calun CEC.

Sudah jelas dan nyata, ahli DAP, tidak suka Melayu walau di mana-mana sekali pun. Ingat mereka suka kah kepada Melayu dalam PAS?. Dan mesti ingat, ramai penyokong DAP adalah Cina MCA, yang dahulunya Melayu UMNO kasi muka sampai semua benda dia orang mintak diberi olih kerajaan BN, dibawah UMNO. Dan engkau orang mesti tahu, Cina Malaysia ni rambut mereka sahaja yang lurus, hati tidak semestinya lurus, dan sikap itu ada pada semua Cina, terutama Cina DAP.

Nik Aziz, dan ahli PAS, adalah kumpulan Melayu sesat, senang di tipu olih orang-orang berambut lurus ini. Baca ayat suci yang sebutan nya seakan akan sama, akan merapatkan mereka walaupun pembaca itu beragama Christian. Sepandai-pandai UMNO Cina bolih tipu dengan segala permintaan tidak munasabah, ini kan pula Melayu sesat dalam PAS yang beranggapan mereka itu pandai seperti Mr Bean.

DAP lihat corak PAS memainkan cara politik kesetiaan kepada parti dengan menyuruh para politisian mereka mencerai isteri, walaupun sudah berumah tangga berpuluh tahun. Ini satu penghinaan kepada kaum wanita di Malaysia. Dan Hannah Yeoh serta Teresa Kock tidak membantah, kerana, bagi mereka, persahabatan dengan PAS hanya untuk sementara waktu sahaja.

Siapa yang membantah kepada gerak kerja PAS menghina kaum ibu atau wanita di Malaysia?. Tentu lah parti yang insaf diri, yang tahu kerja mencerai isteri tidak tentu pasal mentalahan kerana fahaman politik adalah perbuatan zalim.

Politik kesetiaan kepada PAS juga merangkumi kerja amalan panggilan kafir mengafir sesama sendiri, mendirikan sembahyang berasingan serta lain-lain amalan memisahkan umat Islam lain dengan kumpulan mereka.

Mereka ini lupa diri. Politik zaman baru adalah politik hasil dari media massa, politik arus perdana, bukan lagi berunsur kepada sebuah parti. Di Mesir, tidak ada sebuah parti politik sebelum Mubrak digulingkan, dan rakyat tidak berparti berjaya menjatuhkan sebuah kerajaan autokrasi.

Sekiranya berlaku kepincangan didalam politik arus perdana seperti berlaku di Syria, Melayu sesat PAS akan terpaksa mengharapkan belas kasihan Kristian DAP. Dan sekiranya kaum Kristian dibunuh olih umat yang bangkit melawan keangkuhan dan kebodohan pemimpin mereka dalam kejadian seperti di Tunisia dan Syria, mahukan Melayu sesat PAS memberi kepala mereka untuk dikawal olih pemimpin Kristian dan berkata “kami adalah pengikut kumpulan anda, jadi jangan lah pancung kepala kami” dan sejarah menunjukkan kaum Kristian tetap membunuh umat Islam dalam semua kejadian seperti itu.

Melayu sesat PAS tidak akan berharap pertolongan dari kaum Melayu UMNO semasa itu kerana mereka, Melayu UMNO. semua itu golongan kafir dan murtad. Dan kami berkata kepada mereka “selamat lah kamu ditangan pendusta agama, pembaca ayat suci bohongan, dan para pembeci agama kamu’.

Tujuan utama DAP adalah memerintah negara ini kerana benci Melayu, dan semua ahli mereka menolak Melayu. Dan dengan itu menolak asas penubuhan negara Islam serta negara Melayu, tolak sultan-sultan Melayu, darjat kebesaran dan lain-lain bersangkut dengan dunia Melayu dan mengizinkan sebuah kerajaan besar Cina di Malaya. Siapa mereka akan meminta tolong pada masa ini bagi memudahkan cita-cita itu?. Tentu lah Melayu sesat PAS.

Tidak ada hal nya title atau nama Allah diberikan kepada rakyat Christian Sabah dan Serawak. Itu hak mereka memanggil nama tuhan mereka. Kita dengan agama kita kamu dengan agama kamu. Siapa tuhan kamu, itu kamu punya pasal. tetapi agama Kristian adalah agama rendah nilainya dari agama Islam. Dan ini lah yang akan menjadi satu konflik politik dimasa hadapan, walau apa cara sekali pun Melayu sesat PAS ingin menaruh segala kepercayaan mereka kepada DAP.

Dan konflik ini bukan sahaja akan menghantui masyarakat Melayu UMNO, tetapi Melayu sesat PAS. Sehingga masa itu berlaku, maka Melayu sesat harus berhati-hati didalam perangkap buruk kaum cauvanis DAP, nampak sahaja lurus rambut mereka, sebenarnya, sebusuk-busuk hati didalam menghancurkan perpaduan umat Melayu, kaum yang dibenci mereka di nusantara ini sampai kiamat. Itu lah sebenarnya tekad politik mereka.

PS: Sanggup kaum Melayu sesat PAS Kelantan memberi imbuhan kepada DAP supaya mereka kaya dan menjadi pembunuh Melayu? Ini lah dia kaum jahiliah moden yang kita semua harus hancurkan seperti yang di lakukan keatas sejenis mereka itu di Mesir, Tunisia, Libya dan Syria.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s