Dajal – fahaman dajal sudah ada di Malaysia, jadi jikalau kita dalam perang, umat Islam juga akan hancur

Tarikh 21.12.12 sudah lepas, hari ini 22.12.12. Tidak ada apa-apa kerenah besar, malahan kaum MAYA telah memulakan hidup mereka dengan kalendar baru.

Dan tetiba kita diberi tahu olih Sivakumar (DAP) beliau ada menerima vedio besi sex Datuk  R Ganesan dan telah di hantar ke PDRM untuk disiasat semasa sidang DUN sedang  kecuh tentang tanah 10,000 ekar lebih diberi olih rakyat Kelantan yang amat pemurah lagi perihatin kepada DAP kerana kata mereka, Nizar Turtle hendak bayar DAP supaya beliau di lantik menjadi CM, semacam title CM Lim Guang Eng.

Datuk R Ganesan menafikan beliau ada terlibat dengan video sex yang di terima olih Sivakumnar itu, malahan akan saman mereka kerana memfitnah.

Jadi kita tunggu tengok lah. Lagi pun vedio sex tidak bolih digunapakai kerana ianya dibuat dari besi. Tidak laku, kata Haji Hadi dan Nik Aziz.

Sehari dua lalu, Datuk Hamidah terima ugutan dari Nga Kor Meing (DAP) supaya jangan membongkar kisah beri tanah rakyat Kelantan kepada DAP,  jikalau ianya di bongkar juga, parah, katanya. Datuk Tajol Rosli dan beberapa ahli UMNO lain ada bersama Datuk Hamidah semasa ungutan itu di buat olih Nga Kor Meing (DAP) sebagai saksi.

Manakala DNA (Datuk Nik Aziz) pula dalam menafikan kisah tersebut, di lihat lebih berhati-hati, dimana beliau hanya ada menyatakan perkara itu akan diserah kepada pegawai beliau untuk mengambil tindakan sewajarnya. Ini jelas menunjukan beliau tidak begitu tahu tentang perkara itu kerana bersifat seperti CEO sebuah syarikat besar yang di kontrol olih pengarah-pengarah bawahan yang lebih besar kuasa. Kuasa CEO beliau hanya lah seperti kuasa CEO department “ceramah agama”.

Perangai Dajjal, jikalau hendak tahu, ialah beliau mempunyai resouces yang amat banyak keatas “api” dan “air”. Api diertikan kuasa bahan api zaman ini mengerak ekonomi, manakala air adalah minuman dan makanan manusia. Kedua itu di pegang olih syaitan Dajal, dan mengikut kata beliau sekarang ini  di ikat olih Allah dengan rantai besar tetapi fahaman beliau sudah pun terdampar didalam dada anak-anak syaitan diantara manusia. Kita tidak bolih mengambil jalan mudah untuk tidak mengkelaskan DAP sebagai bukan dajal, kerana umat mereka memegang kuasa kepada “api’ dan “air” dalam negara ini.

Jadi berhati-hati lah dengan sikap bohong dajla didalam memberi “air” kepada manusia, tetapi sebenarnya, mereka memberi api yang akan membawa kita ke neraka.

Sikap bohong, tipu-menipu dan ugut mengugut sudah terdampar dalam kancah politik di Malaysia, terutama  dari mereka yang tidak bolih pergi ke Mekah dan Madinah, atas sebab disekat olih malaikat penjaga agama dan roh Islam, mungkin terdiri dari ahli parti kaum kafir harbi seperti yang terdapat dalam kalangan ahli DAP, juga ahli PAS dan PKR.

Diantara mereka ini ada mengalir darah syaitan dimana merupakan dari jenis manusia, maka syaitan bersama syaitan bolih berhubung terus melalui seperti “handpone roh” diantara mereka seperti denyutan keinginan hati dalam semua hati-hati manusia tidak kira zaman.

Dan sekiranya berlaku perang besar di Malaysia, Melayu PAS akan membunuh Melayu UMNO, dimana, kesemua Melayu PAS dan Melayu UMNO pula akan dibunuh olih dajal-dajal dari parti politik anti Islam yang lain. Dan semasa itu, amanat Haji Hadi tidak akan dapat menyelamatkan Melayu PAS langsung, dan Melayu UMNO, kerana mereka sudah pun di beri api setelah meminta air dari pihak berkuasa.

Walaupun buta sebelah, dia pakar dalam menipu umat manusia, olih itu jaga lah keluarga kita dari ketukan hati dari seruan dajal dengan membaca ayat surah al Kalfi.

Untuk mengetahui siapa diantara kita sudah terbenam dengan bisikan dajal, kita bolih meminta mereka pergi bersama kita ke Mekah atau Madinah, dan sudah tentu orang-orang seperti Nga Kor Meing dan Ngeh Koh Ham tidak dapat pergi kesana kerana sama ada kerana berlainan agama, atau disekat kerana mereka itu adalah pengikut dajal.

Sesungguhnya Dajjal itu akan keluar dengan membawa air dan api, maka apa yang dilihat manusia sebagai air, sebenarnya itu adalah api yang membakar. Sedang apa yang dilihat oleh manusia sebagai api, maka itu sebenarnya adalah air yang dingin dan tawar. Maka barangsiapa yang menjumpainya, hendaklah menjatuhkan dirinya ke dalam apa yang dilihatnya sebagai api, karena ia sesungguhnya adalah air tawar yang nyaman.

“Sukakah aku ceritakan kepadamu tentang Dajjal, yang belum diberitakan oleh Nabi kepada kaumnya. Sungguh Dajjal itu buta mata sebelahnya dan ia akan datang membawa sesuatu yang menyerupai syurga dan neraka, adapun yang dikatakan syurga, maka itu adalah neraka. Dan aku memperingatkan kalian sebagaimana Nabi Nuh a.s memperingatkan kepada kaumnya.”

PS: Siapa diantara pemimpin besar PKR yang belum pernah jejak kaki ke Mekah atau Madinah?, mungkin dia itu salah seorang dari pengikut dajal yang disekat olih malaikat dari mengunjungi Mekah dan Madinah. Waspada.  Satu lagi contoh, rakyat Kelantan selalu diberitahu kerajaan Kelantan membawa mereka kebahagian dunia akhirat, tetapi apa yang mereka semua nikmati ialah kedaifan dan kesusahan, minta “air” di beri “api”. Begitulah sebuah kerajaan dajal. Dajal pun suka pakai jubah dan serban besar, dan ada ahli politik Cina berbuka puasa dibulan puasa bersama mereka bagi menipu manusia. Kita sudah kenal pasti dajal dalam parti politik di Malaysia.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s