Nizar Turtle – jikalau Allah marah, tayar sentuh jalan pun terbalik empat keatas!! Nyaris TKO, bukan KO tau!!

n_p7Nizar

Baca seterusnya disini; The star. 8/1/2010.

Tuhan ingin memberitahu isyarat kepada umat yang berhati terang, bahawa manusia yang membawa kereta ini mendapat jawatan cara salah, cara yang diperdagangkan.

Bagi yang “tidak terang hati” semacam kita ini,  kita baru tahu cerita ini sekarang. Sudah tentu orang-orang tertentu iaitu ‘orang yang terang hati” dalam PAS seperti Nik Aziz dan lain-lain pemimpin mereka tahu hal sebenarnya, tetapi, rakyat digelapkan hati mereka dengan menyorok perkara benar.

Mereka yang terbabit dalam isu ini pun terus hilang diri dari menghadiri sidang Dun, mungkin kerana malu atau tidak tahu untuk menipu lagi.

Mengapa kah begitu muslihatnya “orang-orang terang hati” ini daripada memberitahu kita semua, bahawa jawatan penting MB itu harus di pegang olih PAS sehingga tanah rakyat 10,000 ekar lebih di Kelantan diberi kepada DAP?

Adakah kerana “amanat Haji Hadi” yang telah memberi menafaat besar kepada PAS itu mengelapkan hati semua “manusia terang hati” ini?.

Jikalau begitu corak untuk mendapat jawatan, maka, sesungguhnya mereka “yang terang hati” ini terdiri dari “segelap-gelap hati’ manusia dan mungkin penganut kerajaan langgit Ayah PIN.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s