PAS nantang kafir rupanya, oh baru aku tahu. Demo graano?

Pada masa amanat ini di rekacipta, aku duduk di London. Aku tak ambil peduli gapo matlaun ini kata.

Dok sibuk dengan cerita bagaimana terlampau baik nya PAS dengan DAP, sampai beri tanah seluas 10,000 ekar lebih, aku mula minat mendengar amanat kepala hotak ini.

Amanatulpukimakhadiuntukwang:-

Saudara-saudara sekelian, percayalah,

Kita menentang UMNO, bukan kerana nama dia UMNO. Kita menentang dia kerana kita pun hendak menjadi PM. Kita menentang Barisan Nasional bukan kerana dia lama memerintah kerajaan. Kita menentang dia kerana mereka terlalu lama memerintah sampai lebih 55 tahun. Saya pun sudah tua, jadi sampai bila saya mahu tunggu untuk menjadi PM. Kita menentang dia ialah kerana dia mengekalkan keamanan antara kaum, mengembalikan maruah Islam diantara umat-umat Melayu Islam, termasuk ahli PAS, jadi macam mana kita mahu lawan dia jikalau kita tidak lawan dia melalui kertas kerja masterpiece saya ini. Kita PAS, parti Islam, tetapi mereka UMNO juga sebuah parti Islam rupanya, jadi macam mana bolih jadi macam itu. Olih kerana itulah kita menghadapi mereka. Olih kerana itu kita cuba berlawan dengan mereka. Sampai hari ini pun masih melawan mereka tetapi, kita selalu kena tonggeng dek kerana kita ini, entahlah, mungkin kureng lah lah sikit. (Ayat 1.00 para 7, Surat Sivaji 18).

Percayalah saudara-saudara sekelian, (Ayat 2.00 para 8, Surat Cinadolly 12).

Perjuangan kita adalah perjuangan mati katak, ucapan kita kena buat sikit kelentong, DERMA KITA ADALAH DERMA JALANRAYA KE SYURGA, lagi pun saya ada ramai tanggungan. Bergantung lah kita kepada Boss Sivaji dan Ayah Pin, saudara serumpun dan se agama kita, dengan menghadapi puak-puak ini, kerana mati melawan puak-puak ini, mati kita adalah mati katak eksiden. Tetapi tidak mengapa, sekarang ada AES, katak mungkin tidak eksiden. JPJ yang kata katak tidak akan eksiden. Kerana ada AES. Mati kita adalah mati menjadi kafir. Kita tidak perlu masuk DAP, kerana DAP boss kita, Kita juga tidak perlu masuk PKR, kerana boss PKR boss kita. Tetapi kita bolih masuk LGBT, dan amal pluralisme, masuk Hindu, tukar ke Christian atau apa-apa agama sekali pun kerana semua agama adalah sama rata dan sama tinggi nilainya dengan agama kita agama kerajaan langgit. (Ayat kesebelas; para 16, Surat Angpow 12).

Sesungguhnya, kita sudah kafir. Bersyukurlah keatas tuhan Sivaji. (Ayat sembilan, para 18, Surat Kowtim 21).

Mantap beb, kena tukar amanat.

Mat Ell.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s