Keluar air mata bila tahu Nik Aziz dan orang-orang dia beri tanah 10, 000 ekar di Gua Musang kepada DAP untuk beli jawatan MB Perak kepada Nizar!!

Baca disini: Pisau dan Sungai Rapat

Dan disini.

Apa lah kamu semua jenis semacam ini.

Nampak sahaja baik. Tetapi sebenarnya tidak.

Terus menerus mengatakan UMNO zalim dan kafir serta rasuah. Tetapi awak semua tidak!

Tetapi, jikalau benar apa yang dikata diatas, anda semua lebih teruk dari UMNO. DAP adalah sebuah parti yang teruk, tetapi awak semua lebih teruk dari DAP.

Kita harapkan kepada ulamak. Tetapi rupanya kamu semua ini ular pukimak.

Mari lah semua rakyat Kelantan. Nanggis bersama saya. Keluarkan air mata. Ingat dia nanggis keluar air mata, dia itu baik, rupanya kita yang betul-betul keluar air mata, betul-betul nanggis. Dia pura-pura saja.

Kita tidak ada rumah, dan kita tidak ada tanah. Satu ekar pun tidak ada. Tetapi mereka berikan tanah kepada dua ekorĀ  Cina 10,000 ekar kerana hendakkan jawatan MB!!!? Dan MB yang di pilih pulak adalah seorang Mat Din Turtle. Bawa kereta pun sampai tayar naik keatas empat-empat!. Apa lagi keluar badan dia dari belakang kereta sampai hendak terbuka zip seluar. Jenis semacam ini dibayar untuk jawatan MB dengan 10,000 ekar tanah Melayu Kelantan semacam rasuah untuk jawatan kepada DAP?.

Kita Melayu. DAP itu semua nya Cina. Sanggup kamu semua buat kerja semacam itu kepada kita umat Melayu Kelantan ya. Aduh, sedih dan sayu nya saya. Tidak guna lah saya di lahirkan di Kelantan. Malu lah saya teramat sangat. Keluar air mata saya.

Zalim kepada saya dan semua rakyat Kelantan. Rumah tidak ada, tanah pun tidak ada. Saya rakyat Kelantan lebih berhak kepada tempat tinggal dari dua ekor Cina DAP ini. Maaf lah semua ular pukimak, saya tidak akan undi PAS sampai kiamat. Harap orang Kelantan semua ikut saya.

Advertisements

5 thoughts on “Keluar air mata bila tahu Nik Aziz dan orang-orang dia beri tanah 10, 000 ekar di Gua Musang kepada DAP untuk beli jawatan MB Perak kepada Nizar!!

 1. Salam wbt….all

  Jika sekiranya nik aziz dlm urusan pentadbirannya menyalahgunakan kuasa utk meluluskan 10000 ekar kpd dua Exco DAPigs dineger Perak sbg tukaran jawatan MB diberi kpd Nizar Jamaluddin, ini umpama rasuah. Sbg pemimpin yg berlatarkelakangkan agama, tak kan lah nik aziz begitu naif yg rasuajh atau salah guna kuasa adalah satu dosa.Bertaubatlah nik aziz dan mintalah maaf kpd rakyat Kelantan.Pemimpin yg salah guna kuasa akan jd bakaran api neraka, jd macammane nik aziz nak bagi tiket ke syurga pd mereka atau penyokong PAS sbb dia sendiri akan di soal siasat sbb amal rasuah atau salah guna kuasa. Wahai penyokong PAS, berfikirlah kerana anda bertuankan seorg yg berlagak alaim yg mempergunakan agama utk kepentingan sendiri. Berfikirlah jika sekiranya anda masih nak menyokong nik aziz kerana adiknya nik razi sanggup mendoakan kemusnahan sesama Islam sedangkan Rasulullah S.A.W. apabila di baling batu oleh penduduk Taif masish tetap mendoakan kebaikan utk penduduk Taif yg masih belum menerima hidayah, tapi nik razi buat yg bertentangan, yg mana menyalahi sunnah Rasulullah. Fikirlah wahai penyokong PAS kera na dgn menyokong PAS ianya sama spt menyokong DAP dgn agenda Kristianisasi dan PKR dgn agenda pluralisma & liberisma.

 2. Jikalau betul apa Pisau kata: Rakyat Kelantan perlu tolak Nik Aziz. Bukan saja tolak PAS, tetapi tolak kesemua ulamak. Jenis ulamak yang dipertengahkan olih PAS adalah jenis pukimak.

  Tulisan menguris hati terbaik.

 3. ….walau pun sudah 20 tahun di Kelantan tapi masih tidak faham dan mengerti apa itu RASUAH sebab itu bila isu tajaan pakej haji RM65K seorang yg menjadi satu isu besar 2 tahun lepas marah kepada Utusan Malaysia yg telah menyelamatkan dari pergi tunai haji melalui pakej yg ditawarkan oleh seorang yg berkepentingan dgn projek… kerajaan negeri.

 4. Cakap kepada orang baca alQuran. Baca ayat suci.

  Dia ni baca ayat kotor jikalau main beri tanah kepada Cina. Dasar pukimak!!

  Pukimak, pukimak, pukimak. Huh itu, kalau orang tengah marah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s