Ibu tunggal kena serah DNA undi Pakatan, baru bolih claim wang sagu hati. Macam nikah khawin pulak.

Cortona_Rape_of_the_Sabine_Women_01

Aduh mak, kami semacam dirogol nih – Ibu Tunggal Selangor.

Ibu tunggal yang dijanjikan wang sagu hati RM100 sebulan kena serah surat bukti mengundi Pakatan pada tahun 2008, baru dibenarkan memohon wang sagu hati. Jikalau tidak mereka tidak ada “local standi”. Oh mak oii, pandai nya fuckatan.

“Macam mana hendak serah bukti, benda sudah lama, dan bukti itu adalah kertas sulit, macamana hendak ambil dari SPM?.

“Jikalau kena rogol, kita semua bolih serahkan bukti DNA pembangkang yang merogol kita. Sekarang dia rogol atas angin, susah lah hendak keluarkan air mani pembangkang yang merogol kita semacam itu” kata salah seorang ibu tunggal yang jelek dengan permainan pembangkang menipu mereka di dalam manifesto pilihan raya 2008 dulu yang telah berjanji akan memberi elaun khas kepada ibu tunggal di Selangor.

Dia menasihati para pengundi dalam pilihan raya akan datang supaya berhati-hati dengan segala janji manis dari semua buaya pakatan rakyat, kerana, mereka suka “merogol” dan memberi segala jenis janji manis sebelum mendapat habuan.

“Setelah kita terkangkang dan terkena bujuk rayu mereka, dengan minda dipermainkan mereka, kita akan ditinggalkan terkapai-kapai tanpa belas kasihan. Sekiranya kejadian rogol seperti ini dilakukan secara fisikal, kita sudah lama mengandung anak haram dari buaya pakatan yang tidak mengenang janji manis” katanya lagi.

Kesian. Lain kali, jangan dengar janji manis, kita kena lihat perangai mereka adakah janji selalu ditepati.

rubens-rape

Bab kegemaran rogol nih, hanya terdapat di diri manusia kurang upaya untuk menjadi seorang manusia normal. Itu lah perangai dan budaya kerja kebanyakan ahli politik pakatan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s