We were born here where our first cry was heard. Where our families began and where we charted our future. With the grace of God, this where we rest eternally.

Pencapai Ekonomi Malaysia

Semua manusia yang iklas berjaya di bawah kepimpinan BN dan UMNO. Prestasi kita selama 55 tahun di Malaysia, di akui oleh semua bangsa dan kumpulan manusia, termasuk kaum Cina, India dan lain-lain kumpulan di dunia ini.

Tetapi ramai yang jatuh melabuh jiwa dan raga kerana tidak iklas, busuk hati, riak dan kecundang kerana tamak haloba. Adakah perbuatan dan nilai hati yang sedemikian boleh di humban kepada UMNO dan kepimpinan mereka? Lihat Sakmangkok!!. Ada apa-apa pertalian mereka ini untuk menjatuhkan manusia baik di Malaysia?

Bila anda berhutang beratus juta dengan sebuah bank yang telah memberi kepercayaan kepada diri anda, dan anda membalas dengan balasan buruk kepada mereka sehingga segala hutang itu menjadi satu kesusahan kepada bank mereka, adakah perbuatan baik mereka itu satu kesalahan kepada kerajaan dibawah pimpinan UMNO?. Bila anda berilmu menjual karpet, dan dari tamak haloba suka berhutang membeli bangunan beratus juta, tinggi kah ilmu jual karpet anda itu bila ingin menceburi ilmu menjual bangunan beratus juta?

Buat baik berpada-pada, buat jahat jangan sekali.

Di sini aku di lahirkan dan suara tangisan pertama ku di dengar. Dan di sini lah tempat aku akan disemadikan, dengan izin Allah yang Maha Berkuasa.
deepak

Awak bagaimana Deepak?, Adakah anda akan disemadikan dengan Husam Kelantan yang sempit fikiran itu?.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s