Parti berbilang kaum terunggul di Malimsial

Suka baca Helen Ang tentang parti berbilang kaum di Malimsial. Tetapi, setelah dilihat parti itu semuanya terdiri dari berbagai kaum Cina, yaitu, Cina Ipoh, Cina Pak Kiong, Cina Shanghai, Cina Beijing, Cina Hong Kong, Cina Singapura. Mak oii, tidak ada Melayu langsung. At least letaklah nama Tunku Aziz. Mana dia pergi?

Apa nak buat, Melayu DAP semuanya dari PAS hudud, jenis potong kepala, potong tangan, rejam sampai mati wanita dan lelaki dan bukan jenis suka potong rambut.

Ahli DAP Melayu juga dari datang dari “P gay R”, semua suka lembut-lembut, dan calun yang amat sesuai untuk di kenakan hukuman rejam sampai mati oleh PAS hudud.

Semua mereka ini ada chance untuk menghadapi hukuman potong tangan kerana mencuri pasir, hukum rejam sampai mati kerana main dengan bini orang, hukum sumbat dalam tong najis kerana suka main belakang, dan saya pasti, PAS akan menjalankan hukuman hudud itu keatas ahli nya dahulu, sampai masa dan ketika nanti.

Bila DAP yang kuat agama Kristian cuba menpengaruhi ahli PAS masuk Kristian hukuman hudud cara Taliban ialalh tembak tepat di kepala dihadapan masjid. Atau lebih humane ialah di tetak dengan pedang tajam dikhalayak ramai sampai putus dua. Sesiapa baca al-Quran tetapi tidak reti makna akan dihukum cara ini. Syabas lah DAP komer semua join PAS, dan sudah tentu anda semua akan melihat dengan mata sendiri macamana tangan dipotong. Ok.

Parti berbagai kuam Cina DAP> Huh kesian, apa nak buat ini Malimsial. Selamat berjuang dengan tangan anda mungkin dipotong ya.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s