Jubo mu, jangan panjangkan BN KO, KO BN, sekarang orang Melayu seMalaysia nak TKO kamu!!!

Hai sedap, lepas terpekik-pekik dengan mengata hancur lah umat Melayu  dan Islam didalam UMNO dan BN, suruh orang duduk diam, minta maaf pun tak bisa diatur. Kepala hotak mu.

Kita Melayu dan para penganut Islam didalam UMNO dan juga BN, (engkau ingat parti lain dalam BN tak der orang Islam ke?), terguris dan sebak hati dari tayangan vedio engkau menjerit BN KO, KO BN, sedangkan, kamu kembang hidung dan berbangga dengan kelakuan kamu semasa melafazkan gerakkerja paling zalim dalam dunia ini. Kembang lah hati kamu didepan kalayak ramai.

Kamu telah melanggar undang-undang negara kerana cuba menghasut kami mengangkat senjata melawan kamu. Tuduhan zalim dan juga jahat serta murtad keatas kami boleh dikenakan hukuman mati. Sekarang kamu suka-suka suruh kita diam.

Walaubagaimana pun saya dengan rasa rendah diri ingin menyatakan ribuan terima kasih diatas keperihatinan mereka-mereka yang disebut dibawah ini setelah mereka membuat lapuran polis dan menyembah takzim kepada Kebawah Duli YMM, Sultan Kelantan, melalui Jabatan Agama Islam Kelantan, supaya kesemua penyangak politik agama ini diambil tindakan segera,

Keslahan mereka yang besar: Menyediakan vedio kepada umum dan mencipta rumusan kata-kata, bagi mengambarkan kesemua umat Melayu Islam didalam menerajui UMNO dan BN adalah kaum yang jahat, zalim, perasuah, menyukai harta, murtad, tidak ada agama, dan kata-kata itu dilafazkan supaya kami mendengarnya dan mengambil tindakan dengan menyerang mereka, kerana bagi mereka yang tidak bersalah, melawan itu adalah satu tanda-tanda membangkang kepada tuduhan palsu.

Kedua: Bergurau senda dengan sembahyang hajat sambil berpolitik. Konon mereka itu pandai beragama dan memohon apa-apa sahaja dari tuhan mereka, dan kami bukan pakar agama, maka segala tindakan mereka tidak harus dibangkang. Sedangkan sembahyang hajat harus digunakan kepada PERKARA yang amat perlu. Dengan kata lain mempersendakan keutamaan sembahyang hajat kepada msyarakat majmuk di Malaysia.

Ketiga: Mengunakan sebahyang hajat sebagai kaedah politik. Diharap Kebawah DYMM Sultan Kelantan berkenan membenarkan usul supaya kegunaan kaedah sembahyang hajat hanya layak dibuat ditempat tertutup, dan tidak dibenarkan kaedah itu sebagai alat untuk digunakan SUPAYA memberi impak kepada parti-parti politik. Jikalau parti politik itu sebuah oragaisasi terpesung seperti PAS, perbuatan itu akan mengangcam ketenteraman awan. Kebebasan beragama tidak harus disalah guna oleh parti politik yang sesat dan menyesatkan.

Nama nama mereka yang telah membuat lapuran Polis adalah:-

  1. UMNO Pengkalan Cepa, Puan Zarina Md Eusoffe, dan beberapa ahli UMNO Melayu Islam Kelantan
  2. Pengerusi Biro Ulama Majlis VETERAN, Tuan Haji Mohd Noor Deris
  3. NGO Badan Generasi Perihatin 3R I Malaysia,
  4. Pekida Daerah Kota Star,
  5. Pesaka Negeri Kedah
  6. GMPS Negeri Kedah
  7. Gerakan Belia 4B
  8. Persatuan Kebajikan Penduduk Flat Sri Gemilang.

Sekian. Terima Kasih. Update terbaru mengenai isu ini akan dilampirkan kemudian.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s